Home > Lifestyle > Fertilizare in-vitro gratuită

Fertilizare in-vitro gratuită

Clinica de medicină materno-fetală Promed System lansează astăzi campania de responsabilitate socială „Un FIV gratuit pe lună”. În cadrul acesteia, un cuplu care dorește să își întemeieze o familie, însă prezintă probleme care împiedică crearea sau menținerea unei sarcini poate beneficia de o procedură de fertilizare in-vitro gratuită.


Campania se va desfășura lunar, începând din 2 noiembrie și se va încheia la sfârșitul anului 2011. Cuplurile care vor să se înscrie în campanie pot completa formularul online, la următoarea adresă: fiv.clinica-promed.ro și în Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System București (Str.Stockholm nr.5). Pe baza acestui formular, reprezentanții clinicii vor alege cuplul care va beneficia de fertilizarea in-vitro gratuită.


Începând cu luna decembrie, cuplul va realiza o serie de analize și investigații, în urma cărora se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze înainte de procedura propriu-zisă. Participanții care nu au fost aleși se vor afla pe lista de așteptare și înscriși în campanie pentru luna următoare. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial: www.clinica-promed.ro

Articole asemanatoare
fertilizare in vitro
Riscul uriaș pe care îl prezintă copiii concepuți prin fertilizare in vitro
Roxana Ciuhulescu nu mai poate avea copii! Apeleaza la fertilizarea in vitro
Cristina Spatar a SLABIT 16 kilograme in patru luni. Acum are 56 kg
Cum vom face copii in viitor? Pantecul artificial

Comenteaza acest articol

Fertilizare in-vitro gratuită

by realitatea   1 min
0