Tabu
Image default
LIFESTYLE

Fertilizare in-vitro gratuită

Clinica de medicină materno-fetală Promed System lansează astăzi campania de responsabilitate socială „Un FIV gratuit pe lună”. În cadrul acesteia, un cuplu care dorește să își întemeieze o familie, însă prezintă probleme care împiedică crearea sau menținerea unei sarcini poate beneficia de o procedură de fertilizare in-vitro gratuită.


Campania se va desfășura lunar, începând din 2 noiembrie și se va încheia la sfârșitul anului 2011. Cuplurile care vor să se înscrie în campanie pot completa formularul online, la următoarea adresă: fiv.clinica-promed.ro și în Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System București (Str.Stockholm nr.5). Pe baza acestui formular, reprezentanții clinicii vor alege cuplul care va beneficia de fertilizarea in-vitro gratuită.


Începând cu luna decembrie, cuplul va realiza o serie de analize și investigații, în urma cărora se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze înainte de procedura propriu-zisă. Participanții care nu au fost aleși se vor afla pe lista de așteptare și înscriși în campanie pentru luna următoare. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial: www.clinica-promed.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana

Se casatoreste Oana Roman! Uite care ii va fi numele de familie

Frittata cu cartofi / RETETA de weekend (FOTO) de la Adriana Parissi

Cele 7 zone pietonale de weekend care vor fi deschise începând de mâine în centrul Capitalei

Andreea Damian

O vedeta de la noi, declaratie socanta: «Mă simt aiurea când fac dragoste, pentru că sunt grasă»

Transformare SOCANTĂ! Carmen Plesea, “imblănzitoarea de serpi”, s-a ingrăsat si pare mai batrana cu 10 ani

Scrie un comentariu