Tabu
Image default
LIFESTYLE

Fertilizare in-vitro gratuită

Clinica de medicină materno-fetală Promed System lansează astăzi campania de responsabilitate socială „Un FIV gratuit pe lună”. În cadrul acesteia, un cuplu care dorește să își întemeieze o familie, însă prezintă probleme care împiedică crearea sau menținerea unei sarcini poate beneficia de o procedură de fertilizare in-vitro gratuită.


Campania se va desfășura lunar, începând din 2 noiembrie și se va încheia la sfârșitul anului 2011. Cuplurile care vor să se înscrie în campanie pot completa formularul online, la următoarea adresă: fiv.clinica-promed.ro și în Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System București (Str.Stockholm nr.5). Pe baza acestui formular, reprezentanții clinicii vor alege cuplul care va beneficia de fertilizarea in-vitro gratuită.


Începând cu luna decembrie, cuplul va realiza o serie de analize și investigații, în urma cărora se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze înainte de procedura propriu-zisă. Participanții care nu au fost aleși se vor afla pe lista de așteptare și înscriși în campanie pentru luna următoare. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial: www.clinica-promed.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum să profiți de pe urma crizei economice

realitatea

Cube by Electrolux reinventeaza cina la restaurant

realitatea

Există viață după cancer. A traversat singură Atlanticul și a doborât un record mondial

Andreea Damian

Minotaurul lui Dalí și boii lui Grigorescu în aceeași încăpere

Al doilea bebelus pentru familia regala britanica!

Steaua 25! ANA MARIA PRODAN – incendiara in TABU / FOTO si interviu!

realitatea

Scrie un comentariu