Tabu
Image default
CULTURE

Festival ART200. Corp fluid/ Concert performativ

Festival ART200. Corp fluid/ Concert performativ. Și se cântă și se dansează și te încântă: “Haide corpule, atinge-te/N-ai cum să greșești!”. Păi, cum să mai greșești când teroarea socială, frații shame & blame ți-au mâncat libertatea? Când corpul tău s-a tot înstrăinat de tine, de cel care-i ești prieten, iubit. Festival ART200. Corp fluid/ Concert performativ, acum online. Festival ART200.

Corp fluid/ Concert performativ. Alina Medoia, Paula Dunker, Raj Alexandru Udrea, Alex Bălă fac un lucru rar.

Topesc concepte despre corporalitate, libertate, sexualitate, shame, blame într-un performativ. Cuvinte grele sunt topite într-o țesătură armonioasă. Concepte care te omoară în traiul de fiecare zi capătă, în cântec și dans, ritm și rimă. E ca un cântec de alint, de alinare. Alina Medoia, Paula Dunker, Raj Alexandru Udrea, Alex Bălă constată simplu că trupul, casa noastră, carcasa noastră, necuvântâtorul nu mai este liber. Uităm să-l facem să cânte. Este întemnițat mereu de părerile, privirile, prejudecățile celorlalți. Nu-i bun, nu-i așa, nu-i altfel, nu-i cumsecade. E prea cumva, prea altcumva. Bun, este un corp halit de norme sociale. “Corp fluid” crează un spectacol, o zonă în care judecata este nerecomdată. Corpul este fluid pentru că acceptă orice fel de om: urât, gras, slab, cu păr, fără păr, negru, galben, prea frumos, prea l, adânc g, atât de b, profund tq+.

Pe scurt, toată splendoarea corpului, în frumusețea lui omenească, este cântată, dansată și încântată în acest concert performativ Corp fluid.

Corpul fluid a trăit toate poveștile de shame și blame, și Raj le fredonează în incantații de uitare și iertare. Paula Dunker și Alina Medoia repetă: și băieții plâng și băieții plâng. Da, plâng pentru că și-au pierdut supremația. “Corp fluid” le arată că Puterea este doar iluzie. Înțelegerea Celuilalt este totul. “Corp fluid” este balsam pentru orice corp, cu trup și minte, întemnițat de privirile, prejudecățile atâtora.

Multe filme FESTIVAL ART200 și “Corp Fluid” De vizionat GRATUIT pe https://eventbook.ro/festival/art200

Concert performativ: Alina Medoia, Paula Dunker, Raj Alexandru Udrea, Alex Bălă.

ARTICOLE SIMILARE

CRISTINA NEMEROVSCHI: „Mama a urecheat pe cine nu trebuia”

HORROR: Cine l-a omorat pe BENDEAC? A fost, de fapt, SINUCIDERE?

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 8 iunie

realitatea

Horațiu Mălăele “Nu mă las de regie… e o amenințare!”

realitatea

Nouvelle Vague – Post Punk a la francaise

realitatea

Scrie un comentariu