Tabu
Image default
lifestyle

Festivalul inghetatei la Liberty Center

„Liberty of Ice Cream Festival” debuteaza luni, 3 august, la orele 16:00, cu o serie de evenimente si concursuri dedicate copiilor, tinerilor si adultilor, tuturor acelora care iubesc inghetata, distractia si buna dispozitie.

Liberty Center va invita sa participati la degustari de inghetata si la concursuri dotate cu premii importante in inghetata, articole estivale si taloane valorice substantiale. Astfel, luni aveti posibilitatea sa va inscrieti si sa castigati la unul dintre cele 10 concursuri de asortat costume de baie.

Vor fi apreciate imaginatia, creativitatea, simtul artistic si bunul gust. Tot luni pornesc inscrierile pentru blind-dates, urmand ca duminica, 9 august, fiecare dintre cei inscrisi sa isi cunoasca „jumatatea”, dar nu oricum, ci pe ringul de dans, intr-un concurs in care se vor aprecia talentul la dans al participantilor si mai ales sincronizarea perechilor formate.

Premiile festivalului sunt oferite de Algida, Nestle, Giusto Natura, Adidas, Hervis, Vesper, The Light Cinema, The Champs, Benissimo, Frigotehnica, , Lee Cooper, Sover Optics, Burger King, Kanz, Pablosky, iar premiile de consolare vor fi, bineinteles, in inghetata.

ARTICOLE SIMILARE

Scurtmetraje la Operă pe 27 martie

realitatea

Uite ce mult a slabit Ruby! Colaceii de pe burta i-au disparut in mod spectaculos

El a fost iubitul Micai! Nu stia de boala, dar a iubit-o enorm, insa ea l-a indepartat

Gabriela Cristea, cu ochii in lacrimi: “ In alta viata am fost o nenorocita si acum trebuie sa platesc”

TOM CRUISE (50) are o iubita blonda de 25 ani / FOTO

Cum arăta în tinereţe cel mai dorit burlac al României

Scrie un comentariu