Tabu
Image default
lifestyle

Festivalul inghetatei la Liberty Center

„Liberty of Ice Cream Festival” debuteaza luni, 3 august, la orele 16:00, cu o serie de evenimente si concursuri dedicate copiilor, tinerilor si adultilor, tuturor acelora care iubesc inghetata, distractia si buna dispozitie.

Liberty Center va invita sa participati la degustari de inghetata si la concursuri dotate cu premii importante in inghetata, articole estivale si taloane valorice substantiale. Astfel, luni aveti posibilitatea sa va inscrieti si sa castigati la unul dintre cele 10 concursuri de asortat costume de baie.

Vor fi apreciate imaginatia, creativitatea, simtul artistic si bunul gust. Tot luni pornesc inscrierile pentru blind-dates, urmand ca duminica, 9 august, fiecare dintre cei inscrisi sa isi cunoasca „jumatatea”, dar nu oricum, ci pe ringul de dans, intr-un concurs in care se vor aprecia talentul la dans al participantilor si mai ales sincronizarea perechilor formate.

Premiile festivalului sunt oferite de Algida, Nestle, Giusto Natura, Adidas, Hervis, Vesper, The Light Cinema, The Champs, Benissimo, Frigotehnica, , Lee Cooper, Sover Optics, Burger King, Kanz, Pablosky, iar premiile de consolare vor fi, bineinteles, in inghetata.

ARTICOLE SIMILARE

Au apărut primele poze cu amanta şi fiul lui Arnold Schwarzenegger

realitatea

Jodie Foster donează bani pentru extratereştri

realitatea

Monica Tatoiu a apelat la chirurgia estetica

Demi Moore neagă că ar avea probleme şi îşi ignoră prietenii

realitatea

Din ce este compus un sistem de alarma?

realitatea

SANI mariti considerabil prin hipnoza!

Scrie un comentariu