Tabu
CULTURE

Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul | Cele 5 producții care vor concura pentru Trofeul Anonimul

Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul, care va avea loc în perioada 9 – 15 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, reuneşte în competiţie cinci lungmetraje, internaţionale şi româneşti, selecţionate de Ludmila Cvikova.

„Kalaazar” (r. Janis Rafa, Olanda-Grecia), „Looking For Venera” (r. Norika Sefa, Kosovo), „Neidentificat” (r. Bogdan George Apetri, România), „Only Human” (r. Igor Ivanov, Macedonia de Nord, Serbia, Bulgaria, Kosovo, Slovenia) şi „Yellow Cat” (r. Adilkhan Yerzhanov, Kazahstan, Franţa) vor concura pentru Trofeul Anonimul.

După 10 ani de la prezentarea debutului său, „Periferic”, Bogdan George Apetri revine la Anonimul IIFF, în competiţie, cu „Neidentificat”, cel de-al doilea lungmetraj al său, un thriller poliţist care îi are în rolurile principale pe actorii Bogdan Farcaş şi Dragoş Dumitru, laureaţi cu Premiul Special al Juriului la Festivalul de Film de la Varşovia. Din distribuţie mai fac parte Vasile Muraru, Emanuel Pârvu, Kira Hagi şi Andrei Aradits.

Proiecţiile din cadrul Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul vor avea loc în cinematograful din Green Village Resort, precum şi în aer liber, în Green Dolphin Camping.

Accesul în spaţiile de proiecţie este condiţionat de deţinerea unui certificat de vaccinare sau a unei dovezi de testare pentru Covid, conform reglementărilor în vigoare, precum şi de deţinerea unui bilet cu valoare 0. Locurile pot fi rezervate prin achiziţionarea unui bilet cu valoare 0 lei de pe platforma Eventbook.ro, cu 24 de ore înaintea începerii proiecţiilor.

Programul Anonimul 2021 cuprinde două competiţii de scurtmetraje, româneşti şi internaţionale, o competiţie de lungmetraj, precum şi proiecţii de film de lungmetraj şi scurtmetraj în afara competiţiilor, urmate de întâlniri şi dialoguri între cineaşti şi public.

Mai multe detalii, precum şi programul festivalului, vor fi comunicate pe www.festival-anonimul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arătau starurile din Game of Thrones înainte să joace în serial

Andreea Damian

Misterul creșterii nivelului emisiilor de metan în Sudanul de Sud

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Stiai de ce oamenii resping lucrurile sigure?

realitatea

Premiile Globurile de Aur 2024. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Globurile de Aur 2022 – care sunt nominalizările

Andreea Damian

Scrie un comentariu