Tabu
Image default
CULTURE Slider

Festivalul Neversea se mută în septembrie?

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat că doreşte ca festivalul Neversea să nu mai aibă loc în luna iulie, ca până acum, ci în luna septembrie. Ediul vrea astfel să prelungească sezonul estival.

Vergil Chiţac a organizat, vineri, o conferinţă de presă online şi a fost întrebat dacă anul viitor va mai fi organizat festivalul Neversea şi dacă se va desfăşura tot pe plaja Modern.

„Cu siguranţă se va organiza. Locaţia va fi aceeaşi. Am prevăzut în bugetul pe anul următor bani pentru a ne respecta promisiunile pe care nu le-am respectat faţă de organizatori, în sensul în care să ducem acolo toate utilităţile necesare, inclusiv curent electric. Pentru asta trebuie făcută o investiţie pentru a duce acolo un cablu, a-l branşa şi am prevăzut bani pentru aşa ceva”, a explicat Chiţac.

El a precizat că a propus organizatorilor ca festivalul să nu mai aibă loc în iulie, ci în luna septembrie.

„Am discutat cu ei să nu mai fie organizat în mijlocul sezonului estival pentru că intenţia noastră este să mărim cât mai mult perioada turistică în Constanţa. Eu cred că luna septembrie ar fi una potrivită. Este foarte adevărat şi au dreptate domniile lor când spun că ei aduc artişti de mare valoare care au planificări cu doi ani în avans”, a mai spus primarul Constanţei.

Festivalul Neversea 2020, amânat!

Prima ediţia a festivalului Neversea a avut loc în anul 2017. Evenimentul muzical s-a desfăşurat şi în 2018 şi în 2019, iar în acest an a fost anulat din cauza pandemiei. Festivalul Neversea a avut loc de fiecare dată în prima săptămână din luna iulie pe plaja Modern din Constanţa.

ARTICOLE SIMILARE

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

Câte suflete pereche avem de fapt

Andreea Damian

Reteta dietetica – Dovlecei cu carne la gratar!

realitatea

Meghan Markle a identificat stilul vestimentar care o reprezintă cel mai bine

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Andreea Damian

Echipajul Raul Olesch şi Denisa Nechita revine in forta!

Scrie un comentariu