Tabu
Image default
lifestyle

Festivalul Temps d-™images ajunge în România

 Asociația ArtLink va lansa prima ediție a Temps d’images, festival de artele spectacolului și de imagine video.
Pe scenele teatrelor Ion Creangă, Nottara, Bulandra, precum și pe cea a clubului Fabrica vor fi susținute spectacole de teatru și dans contemporan, la Unagaleria vor putea fi vizionate lucrări de artă video ale absolvenților Universității de Artă, iar pe Terasa La Motoare se va desfășura proiectul Nopțile Arte, care oferă proiecții de filme despre dans contemporan.
Temps d’images prezintă pentru prima dată în România un festival ce reușește să implice artele spectacolului și imaginea într-un singur proiect complex.
Creat în anul 2002 de către canalul de televiziune ARTE și de compania artistică La Ferme du Buisson, Temps d’images s-a ramificat deja pe întregul continent european.
 Artiștii participanți provin din Belgia, Estonia, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Polonia, România, Ungaria și Turcia, conturând astfel mediul propice pentru coproducții internaționale în domeniul artelor performative și al imaginii. ArtLink propune prin Temps d’images un orar ce cuprinde spectacole ale unor artiști precum Alexandre Castres, cei din grupul Collectif MxM, Rui Catalao sau Carmen Lidia Vidu. De asemenea, vor putea fi vizionate filme de dans din arhiva canalului tv Arte și piese de teatru ale companiei Paradiscount.

Citeste articolul integral pe Cotidianul.ro

Caracteristica spectacolelor din TEMPS D’IMAGES consta in incercarea de aduce un echilibru intre acum si atunci, intre viu si „inregistrat”, folosind imaginea video sau multimedia ca un element dramaturgic esential in artele spectacolului. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 15 septembrie la casele de bilete ale teatrelor Ion Creanga, Nottara si Bulandra.
Biletele pentru spectacolele de la teatrele Ion Creanga si Nottara pot fi rezervate pe mail la adresa [email protected].
Pentru spectacolul de la Club Fabrica biletele se vor putea cumpara la intrare doar in ziua spectacolului.

ARTICOLE SIMILARE

Guy Ritchie a primit 90 de milioane de dolari de la Madonna

realitatea

DRAMA! Fiul lui MUTU operat pe inima!

realitatea

Jay Z nu își plătește datoriile

realitatea

Filmele romantice gay trec testul

realitatea

Magritte, fotograful

realitatea

BOALA “SPICE GIRLS”: Si MEL B a slabit 30 kg! Acum, incape in blugii fiicei sale!

realitatea

Scrie un comentariu