Tabu
Image default
CULTURE Slider

Festivaluri de film importante își unesc forțele pentru un eveniment gratuit pe YouTube

Cele mai importante festivaluri de film – inclusiv cel de la Berlin, Cannes, Toronto și Veneția – își vor uni forțele pentru un eveniment online. We Are One: A Global Film Festival va fi găzduit de YouTube începând cu 29 mai.

A fost luată această decizie după pandemia a închis cinematografele din toată lumea și a dus la anularea unor festivaluri anuale cu tradiție.

Evenimentul digital va dura 10 zile și va ajuta la strângerea de fonduri pentru Covid-19 Solidarity Response Fundal Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și nu numai. Pe parcursul acestor zile vei avea ocazia să vezi gratuit pe YouTube conținut promovat de cele mai importante festivaluri de film din lume.

Douăzeci de festivaluri din întreaga lume sunt implicate, printre care BFI London Film Festival, Jerusalem Film Festival, Mumbai Film Festival și Marrakech International Film Festival, precum și Sundance Film Festival și Tribeca Film Festival.

Producțiile care vor fi difuzate nu au fost încă anunțate, dar se așteaptă să fie lungmetraje în premieră, documentare, spectacole de comedie sau conferințe.

Organizatorii Festivalului de la Tribeca, co-fondat de Robert De Niro și Jane Rosenthal, speră că evenimentul online „va uni curatori, artiști și povestitori pentru a distra și a oferi alinare publicului din întreaga lume”. „Adesea vorbim despre rolul unic puternic al filmului în a inspira și a uni oamenii peste granițe și diferențe pentru a ajuta la vindecarea lumii”, a spus Rosenthal. „Toată lumea are nevoie de vindecare chiar acum.”

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa ai un tonus excelent inca din primele zile ale lui 2018

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 80. Coronavirus la Casa Albă

Andreea Damian

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Germania FOTO

Andreea Damian

Marea Britanie ⎢ Noi ipoteze despre comerțul medieval după descoperirea unei monede chinezești din secolul al XI-lea

Ciocîrlan

Scrisorile de dragoste dintre Proust și compozitorul Hahn se vând într-o licitație la Paris

realitatea

Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu