Home > Slider > Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Sylvester Stallone e mândru nevoie mare de cele trei fiice ale sale, de o frumusețe răpitoare, moștenită de la mama lor, Jennifer Flavin. Sistine, Sophia și Scarlet au devenit femei în toată firea. Cele trei tinere fac furori de fiecare dată când își însoțesc celebrul tată la evenimentele publice.

La 71 de ani, actorul se mândrește cu o familie frumoasă și unită. Are o soție încântătoare, dar și fiice sale radiază de frumusețe. Sophie, de 21 de ani, Sistine, de 19 ani, și Scarlet, de 15 ani, au devenit fotomodele și au deja o carieră de succes în modelling

„Trei trandafiri și o buruiană”, scria Sylvester Stallone nu demult pe o rețea de socializare, unde posta o fotografie cu cele trei fiice. Deși sunt încă tinere, Sophia și Sistine studente, iar Scarlet la liceu, cele trei apar adesea în revistele glossy sau în reclame pentru branduri mari. Actorul le păzește ca pe ochii din cap, după cum singur mărturisește de câte ori are ocazia.

Familia pe care o are acum este recompensa divină, crede acesta, după ce viața l-a pus la grea încercare pe starul american. Încă de la naștere a dus-o foarte greu. Sylvester Stallone a avut complicații la naștere, din cauza cărora a rămas cu o parte a feței paralizată, a dormit pe străzile New York-ului, și chiar și-a pierdut primul copil din cauza unor complicații cardiace.

Dar de fiecare dată a găsirea puterea să se ridice și să meargă mai departe. A muncit din greu, devenind astfel una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. De la debutul său în rolul lui Rocky Balboa, în 1976, Sylvester Stallone a scris și a jucat în numeroase filme, printre care franșiza Rambo, Nighthawks, Demolition Man și Creed. Actorul a strâns o mulțime de premii, incluzând un Glob de Aur, un premiu Critics’ Choice pentru Film și un premiu People’s Choice, și a fost nominalizat la Oscar de trei ori. Totuși, aceste realizări nu par la fel de semnificative cum sunt cei cinci copii pe care îi are din timpul celor trei mariaje ale sale.

Sophia Rose Stallone

Din păcate, nici fata cea mare nu a fost scutită de grele încercări ale vieții. Sophia s-a născut cu un defect congenital cardiac, iar la doar 2 luni și jumătate era operată pe cord deschis. La 16 ani a suferit o altă intervenție chirurgicală la inimă. Din nefericire, din cauza inimii sale fragile, Sophie a dus o viață plină de griji. „În fiecare zi mă gândesc la inima mea”, a declarat Sophia pentru revista „Paris Match” în 2012. „Mănânc foarte sănătos și trebuie să am grijă să nu obosesc prea mult”, a mai spus ea. Cea de-a doua operație a decurs fără probleme, iar apoi Sophia a reușit să trăiască viața la maximum. Are 21 de ani și doar cicatricile de pe piept îi mai amintesc de problemele din copilărie. În present este studentă la Universitatea din California de Sud, și deși o interesează cinematografia, nu intenționează să devină actriță. Sophia speră să devină femeie de afaceri și să își lanseze propriile linii de haine și produse de make-up. A atras-o industria modei și s-a lansat ca fotomodel.

Sistine Rose Stallone

Ca și sora sa mai mare, Sistine a îmbrățișat cariera de model. A semnat un contract cu agenția IMG Models și are deja experiență în domeniu, apărând în mai multe reviste de modă. Sistine are tot ce-i trebuie pentru a deveni un model de succes. Este frumoasă și înaltă și a semnat cu una dintre cele mai mari agenții din lume. Sistine a intrat în atenția presei în 2016, când a apărut în calendarul revistei „Love” în lenjerie neagră. Câteva luni mai târziu, în februarie 2017, Sistine și-a făcut debutul pe podium pentru Topshop la Săptămâna Modei de la Londra. Tânăra a apărut în campaniile marilor branduri internaționale, printre care Dolce & Gabbana, Chanel, Zadig & Voltaire și Express, și a defilat pentru designerii Tom Ford, Michael Kors și Ralph Lauren la Săptămâna Modei din New York. A apărut, de asemenea, în reviste precum Teen Vogue, Elle și The Hollywood Reporter.

Scarlet Rose Stallone

Scarlet, fiica cea mică a actorului, are alte pasiuni și interese, spre deosebire de surorile ei mai mari. În 2017, împreună cu Sistine și Sophia, a fost aleasă de The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) pentru a înmâna prețioasele Globuri de Aur, pe 8 ianuarie, împreună cu gazda serii, Jimmy Fallon. De asemenea, au fost încoronate „Miss Globurile de Aur” la cea de -a 74-a ediţie a celebrului eveniment. Adolescenta de 15 ani este interesată de sport, dar nu s-a decis ce carieră vrea să urmeze. Își însoțește adesea familia la evenimente și a apărut alături de surorile sale în diverse reviste. Scarlet a apărut în numeroase campanii de modă pentru branduri renumite și pentru câteva magazine și probabil va alege tot calea modellingului.

fotografii Instagram

 

 

Articole asemanatoare
filme pentru adulți
De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți
Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil
Pamela Anderson a avut o aventură cu Vladimir Putin
Celebritati nascute pe 6 iulie!

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

by Andreea Damian   3 min
1