Home > Agenda > MARIA: cazul FETITEI blonde rapite de romi

MARIA: cazul FETITEI blonde rapite de romi

Maria, o fetiţă blondă cu ochi albaştri, în vârstă de numai patru ani, a fost găsita miercuri în tabăra de lângă Fasala, în Grecia, alături de alţi 13 copii, despre care autorităţile cred că au fost răpiţi de romi.

Un test ADN a demonstrat că cei care susţineau că sunt părinţii ei nu au nicio legătură de rudenie cu Maria. Bărbatul de 39 de ani şi femeia în vârstă de 40 de ani au fost reţinuţi sub acuzaţia de răpire de minori.

Poliţia a cerut ajutorul Interpol-ului pentru a lansa o campanie internaţională de identificare a părinţilor micuţei. Forţele de ordine efectuau un raid de rutină pentru găsirea unor arme şi droguri în tabăra romilor, când fetiţa blondă, cu pielea foarte albă şi ochii albaştri, le-a atras atenţia ofiţerilor.

„Trăsăturile ei sugerează că ar putea fi dintr-o ţară est-europeană sau nordică“, a declarat şeful poliţiei regionale, Panayiotis Tzavaras.

Cuplul la care a fost găsit a oferit informaţii contradictorii despre provenienţa copilei, susţinând la început că este fiica lor, iar mai apoi unul dintre cei doi a declarat că fata a fost găsită într-o păturică, în timp ce celălalt afirma că le-a fost dată de nişte străini.


1 Response

  1. Pingback : FETITA blonda rapita cantareste doar 17 kg | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

MARIA: cazul FETITEI blonde rapite de romi

by realitatea   1 min
1