Home > Fără categorie > Fetita lui Jorge are alt tata!

Fetita lui Jorge are alt tata!

După zece ani de căsnicie, Alina Laufer (31 de ani) şi fostul soţ, George Papagheorghe (32 de ani), alias Jorge, au „îngheţat” sentimentele din cauza banilor. Click! a dezvăluit refuzul prezentatorului de la Antena 1 de a-i plăti fiicei sale pensia alimentară stabilită de comun acord, la notar, iar asta a încins spiritele. Interpretul s-a angajat să achite lunar suma de o mie de euro, însă doar şase luni a respectat înţelegerea scrisă.

De un an încoace, el a plătit doar 1.500 de lei, iar fosta nevastă a cerut executarea silită a acestuia. Din păcate solicitarea i-a fost respinsă. Chiar şi fără dreptul cerut de mama ei, Karina a avut parte de noroc, întrucât tatăl adoptiv, Ilan Laufer, o iubeşte pe micuţă ca pe propriul copil. După câteva luni de când s-au cunoscut şi au locuit împreună, fetiţa i-a spus „tată” şi, chiar dacă nu avea experienţă de părinte, afaceristul evreu a „cucerit-o” cu jocurile sale, dar şi cu temperamentul specific unui părinte responsabil.

jorge 2

„Ilan se joacă cu ea, o ia de la grădiniţă, a învăţat-o să înoate. Luni a stat timp de trei ore ca să o înveţe să facă roata, se implică enorm, iar Karina s-a ataşat de el şi-l iubeşte maxim. Îi spune «tati» lui Ilan. Şi lui Jorge i se adresează la fel, nu vreau să prindă ciudă pe tatăl ei natural, aşa că îi vorbesc frumos de el, dar îi iubeşte pe fiecare diferit. Când vine vorba de siguranţă, de joacă, fiica mea îl preferă pe Ilan”, ne-a povestit Alina Laufer.

Articole asemanatoare
Prima soţie a lui Cătălin Crişan: “Alina îl suna noaptea când era căsătorit cu mine”
Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””
Ce face si cum arata fosta nevasta a premierului Ponta!
Jorge s-a căsătorit cu iubita lui mai in vârstă cu 10 ani si foarte bogată / FOTO de la NUNTA

Loading...

Comenteaza acest articol

Fetita lui Jorge are alt tata!

by   1 min
0