Home > What's hot > DRAMA Facebook: O fetita romanca de 11 ani S-A SINUCIS!

DRAMA Facebook: O fetita romanca de 11 ani S-A SINUCIS!

În ianuarie ar fi împlinit 12 ani, dar a ales să-i sărbătorească împreună cu îngerii. Larisa, o fetiţă din Giurgiu care a sfârşit după ce s-a aruncat de la etaj din cauza unor poze postate pe Facebook, a lăsat în urmă un părinte distrus, pentru care viaţa înseamnă acum doar lacrimi şi durere.
Nimeni nu înţelege de ce fata care se odihneşte acum într-un sicriu alb a ales să se despartă de acestă lume atât de devreme. Duminică, în drum spre cimitirul Smârda, tatăl privea în gol cu mâinile împreunate ca pentru rugăciune, iar adolescenţii care au condus-o pe ultimul drum într-o zi de iarnă adevărată se uitau la chipul colegei lor şi nu le venea să creadă că o văd pentru ultima oară.
Laolaltă cu ei, dar arătând mai mult a o străină, mama fetei îşi plângea durerea nesusţinută de nimeni. Femeia abia sosise din Franţa, acolo unde locuieşte de câţiva ani împreună cu noua sa familie. De altfel, faptul că nu a putut ajunge în ţară sâmbătă a dus la amânarea înmormântării cu o zi. “Nu-i bateţi cuie, nu strângeţi prea tare capacul, că poate vine la noapte înapoi la mine”, implora răpus de durere tatăl Larisei, Cristian Gheorghe, când groparii se pregăteau să coboare sicriul în pământ.
De fapt, bărbatul trecea de la o stare la alta. Ba le cerea să-i curme suferinţa mai repede şi să-i bage copilul în groapă, ba îi oprea şi le reproşa că-i groapa prea adâncă. Coşmarul prin care trece acum familia Gheorghe a început joi, la cină, în prezenţa unor rude invitate la masă.
Larisa şi tatăl său, angajat la trupele speciale ale poliţiei Giurgiu, avuseseră o discuţie anterior sosirii mătuşii fetei, legată de câteva poze indecente pe care copila şi le făcuse cu telefonul şi le postase pe Facebook. Bărbatul îşi apostrofase fata şi se pare că a ţinut neapărat să-i povestească şi mătuşii despre incident.
Deranjată de poziţia tatălui, Larisa a plecat de lângă ei, s-a dus glonţ în camera sa şi s-a aruncat de la balcon, aflat la etajul 3. Mătuşa a fost cea care a anunţat autorităţile, la ora 20.05, despre tragicul incident. Se pare că supărarea fetei a fost ceva spontan, din moment ce o prietenă foarte bună de-a ei spune pe site-ul unui ziar că la ora 19.45 vorbise cu Larisa şi o descrie ca fiind “foarte fericită, nu părea deloc că ar fi supărată…”.
În aceeaşi zi de 13 decembrie, alte două persoane s-au sinucis în Giurgiu. O femeie de 70 de ani, abia operată, s-a aruncat de la fereastra unui salon al Spitalului Judeţean. Şi un bărbat de 56 de ani a fost găsit spânzurat în podul casei.
Blocul în care fetiţa şi-a găsit sfârşitul parcă este unul blestemat. Clădirea, construită în formă de semicerc, are trei scări, fiecare cu o poveste tragică în spate.
În luna mai a acestui an, o mătuşă a Deei Maxer s-a sinucis, aruncându-se de pe acest bloc. Părăsită de soţ, Clara Zoviv (44 de ani) era depresivă, se detaşase de familie şi căzuse în patima alcoolului.
De asemenea, la parterul aceluiaşi imobil a fost sediul clubului “Emotione”, cel în care baschetbalistul american Chauncey Hardy şi-a găsit sfârşitul la 9 octombrie 2011, după ce a încasat o bătaie cruntă de la interlopi.
Sportivul activa la CSS Giurgiu, iar în noaptea respectivă un proxenet din oraş a fost “deranjat” de gestul bărbatului de a-i pune unei fete şapca sa în cap. A primit un pumn puternic în bărbie, în urma căruia a fost aruncat pe pardoseala sălii de dans, lovindu-se grav la cap. A murit câteva ore mai târziu la spital.

Comenteaza acest articol

DRAMA Facebook: O fetita romanca de 11 ani S-A SINUCIS!

by   2 min
0