Tabu
Image default
lifestyle

FETITE ingrasate fortat! FOTO

cristina ciobanasuR. Kelly
In timp ce in toata lumea exista o obsesie pentru a avea o talie cat mai subtire, se pare ca mai sunt locuri in care a fi gras este considerat un lucru pozitiv.
Este vorba despre Mauritania, o tara in care fetitele sunt abuzate intr-un mod crunt. Traditia locala spune ca marimea unei femei indica locul pe care aceasta il ocupa in inima unui barbat.
Astfel, pentru a se asigura ca alte femei nu vor incapea in sufletul alesului, fetitele sunt trimise de mici in ferme speciale unde sunt ingrasate.
Desi au varste chiar si de 5 ani, micutele sunt fortate sa manance zilnic peste 2 kilograme de seminte, 2 cani de unt si peste 20 de litri de lapte de camila. Astfel, intr-o singura zi, ele ajung sa consume nu mai putin de 16.000 de calorii.
Ceea ce este si mai grav este ca, daca refuza sa manance sau daca mananca mai putin decat ar trebui, fetitele sunt torturate.
In cazul in care vomita sunt obligate sa bea ceea ce au eliminat.
“Sunt trimise in acele ferme fara ca ele sa inteleaga de ce merg acolo. Sufera, insa li se spune ca daca vor fi grase vor fi fericite. Daca fetelor le vine sa vomite, femeile de acolo le strivesc practic degetele de la maini si de la picioare, pentru a le face sa nu mai elimine nimic. Dupa cura de ingrasare o fetita de 12 ani poate ajunge si la 80 de kilograme. La varsta de 15 ani arata ca o femeie de 30”, a declarat un membru al unei organizatii umanitare, conform www.kanald.ro.
In mod ciudat, practica nu este contestata in Mauritania, ba chiar este considerata o traditie.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Downey Jr. la Globurile de Aur 2010

realitatea

Noua colectie La Martina toamna/iarna 2014-2015

Jon Bon Jovi donează milioane de dolari pentru tinerii fără locuinţă

realitatea

Iubitul lui Anne Hathaway acuzat de furt

realitatea

Lady GaGa are interzis la Grammy

realitatea

Madonna, huiduită de fani

realitatea

Scrie un comentariu