Home > Agenda > Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

In perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall si fac cumparaturi de minimum 100 de lei primesc automat o figurina Disney Pixar, in cadrul unei campanii de collectibles, prima din Romania organizata de un centru comercial.

Wall-E, Seriful Woody, Merida, Pestisorul Nemo si alte personaje din povestile care i-au cucerit pe cei mici si pe cei mari, deopotriva, completeaza colectia de 16 figurine, pe care cumparatorii Mega Mall o pot strange in cadrul campaniei. In total, Mega Mall va oferi 130.000 de astfel de premii participantilor.

Astfel, cei care realizeaza cumparaturi in magazinele centrului comercial, primesc cate o figurina pentru fiecare 100 de lei cheltuiti. Mai mult, cumparaturile realizate in magazinele cu articole si jucarii pentru copii, care comercializeaza produse Disney/Pixar, vor fi rasplatite cu cate doua figurine la bonurile care cumuleaza 100 de lei.

Pentru a intra in posesia figurinelor, cumparatorii trebuie sa prezinte bonurile fiscale din aceeasi zi la birourile info desk dedicate campaniei, situate la nivelurile 0 si 1, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Articole asemanatoare
Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!
Sugestii de Craciun de la Philips
Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun
Disney Live! organizeaza auditii la Bucuresti pentru turnee internationale

Loading...

Comenteaza acest articol

Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

by realitatea   1 min
0