Tabu
Image default
CULTURE

Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu

Succesul in cariera se datoreaza si abilitatii de a-ti exprima ideile intr-un mod clar si concis. Importanta dictiei este majora in orice aspect al vietii tale. Chiar daca nu trebuie sa sustii prezentari in mod regulat in fata unui grup de persoane, sunt multe situatii in care abilitatile de vorbitor in public te pot ajuta sa avansezi in cariera si sa faci fata cu succes provocarilor profesionale. Pe scurt, a fi un bun vorbitor in public iti poate accentua reputatia, amplifica increderea in sine si te poate propulsa catre numeroase oportunitati. Invata cum sa fii coerent, sa vorbesti corect si clar si afla daca informatia transmisa este completa, dar si concreta.

“Folosind cuvintele potrivite si nepretentioase, rostite clar si articulat, dand importanta fiecarui sunet din cuvant, in ritmul potrivit, cu o voce calda si calma, dar ferma si hotarata (ceea ce nu inseamna aspra), modulata si la volumul adecvat, te vei face inteles de toata lumea. Ti se va cauta prezenta si mai ales vei fi solicitat pentru training-uri, discursuri, vei vinde si vei socializa cu usurinta.” (Mihaela Tatu, trainer acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificare).

Daca aceste abilitati iti pot deschide usi, lipsa acestora te poate afecta in nebanuite moduri. Asigurati-va ca invatati cum sa vorbiti bine! Pentru dobandirea acestor abilitati sau pentru amplificarea celor deja existente participa la training-ul pe care MIHAELA TATU il va sustine pe 25 FEBRUARIE 2015, la GRAND HOTEL CONTINENTAL BUCURESTI.

ARTICOLE SIMILARE

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Lady Gaga va juca în noul film despre dinastia Gucci

Ciocîrlan

Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Andreea Damian

Fondatoarea și redacția alcătuită exclusiv din femei a revistei pentru femei a Vaticanului au demisionat

Andreea Damian

Scarlett Johansson a povestit despre rolul Văduvei Negre din noul film Marvel

realitatea

Cum arata Bianca Rus cand si-a facut aparitia in showbiz!

1 comentariu

Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu | Femininne 18 December 2014 at 15:38

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu