Home > Agenda > Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu

Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu

Succesul in cariera se datoreaza si abilitatii de a-ti exprima ideile intr-un mod clar si concis. Importanta dictiei este majora in orice aspect al vietii tale. Chiar daca nu trebuie sa sustii prezentari in mod regulat in fata unui grup de persoane, sunt multe situatii in care abilitatile de vorbitor in public te pot ajuta sa avansezi in cariera si sa faci fata cu succes provocarilor profesionale. Pe scurt, a fi un bun vorbitor in public iti poate accentua reputatia, amplifica increderea in sine si te poate propulsa catre numeroase oportunitati. Invata cum sa fii coerent, sa vorbesti corect si clar si afla daca informatia transmisa este completa, dar si concreta.

“Folosind cuvintele potrivite si nepretentioase, rostite clar si articulat, dand importanta fiecarui sunet din cuvant, in ritmul potrivit, cu o voce calda si calma, dar ferma si hotarata (ceea ce nu inseamna aspra), modulata si la volumul adecvat, te vei face inteles de toata lumea. Ti se va cauta prezenta si mai ales vei fi solicitat pentru training-uri, discursuri, vei vinde si vei socializa cu usurinta.” (Mihaela Tatu, trainer acreditat Autoritatea Nationala pentru Calificare).

Daca aceste abilitati iti pot deschide usi, lipsa acestora te poate afecta in nebanuite moduri. Asigurati-va ca invatati cum sa vorbiti bine! Pentru dobandirea acestor abilitati sau pentru amplificarea celor deja existente participa la training-ul pe care MIHAELA TATU il va sustine pe 25 FEBRUARIE 2015, la GRAND HOTEL CONTINENTAL BUCURESTI.

Articole asemanatoare
Gwen Stefani spune că se află la finalul carierei sale muzicale
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
MIHAELA TATU, adevarul despre BOALA EI şi despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE!
Nominalizată de-a pururi, câştigătoare (aproape) niciodată

1 Response

  1. Pingback : Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu | Femininne

Comenteaza acest articol

Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu

by realitatea   1 min
1