Home > Fii unul din cei 14 care vara danseaza/ INCHEIAT

Fii unul din cei 14 care vara danseaza/ INCHEIAT

Cu totii am asteptat vara cu nerabdare, in pofida caldurii care o insoteste. Oricat de harnici si constiinciosi, vara ne tenteaza cu munte, cu mare, cu terase, cu inghetata si cu chef de… dans.

Ne dorim sa inveselim verile tuturor, insa momentan le putem oferi doar celor din Bucuresti sansa de a castiga unul din cele 7 abonamente de o luna, valabile pentru 2 persoane, la un curs de dansuri mixte sustinut de partenerii nostri de la Soft Step.

Concursul se desfasoara in intervalul 25 iunie – 6 iulie, iar cursul va avea loc intre 9 iulie si 6 august. Cele 7 abonamente, deci cei 14 beneficiari, vor putea dansa alaturi de noi martea si joia incepand cu 20.30, pe strada Traian, nr. 57.

Pentru a castiga aceste abonamente tot ce trebuie sa faci este sa ne spui intr-un comentariu la concurs CARE ESTE CEL MAI TRASNIT MOTIV PENTRU CARE AI DANSAT VREODATA?

Asteptam motivele si va invitam la dans! Cei 7 fericiti castigatori ai unei invitatii la cursul de dans SoftStep pentru 2 persoane sunt: Aldea Andreea, Oanta Carmen, Mirela (Rasnoveanu), Florentina Saileanu, Lefter Marius, Emanuel Dumitru, Kristina. Felicitari si dorim sa va anuntam pe aceasta cale ca datorita unor evenimente neprevazute startul cursurilor va avea loc marti, 17 iulie, urmand sa decalam pur si simplu cu o sedinta finalul.

Din pacate o parte dintre castigatori nu vor putea onora premiul, astfel incat in locul lui Emanuel Dumitru si al Andreei Aldea au fost desemnati: Diana Dragomir si Ana-Maria Pal.


Loading...

Comenteaza acest articol

Fii unul din cei 14 care vara danseaza/ INCHEIAT

by   1 min
21