Home > Lifestyle > Stiri > Iat-o pe fiica de 23 ani a sopranei ANGELA GHEORGHIU! Foto!

Iat-o pe fiica de 23 ani a sopranei ANGELA GHEORGHIU! Foto!

Puţină lume cunoaşte faptul că Angela Gheorghiu este mama unei fete de 23 de ani. Este vorba de Ioana, fiica surorii ei, soprană ca şi marea artistă, moartă într-un tragic accident în 1996. Fiica Elenei, Ioana Dan, a rămas în grija tatălui ei, care era medic, dar după patru ani, acesta a murit şi fetiţa de 11 ani a fost adoptată de Angela Gheorghiu.
“Am considerat-o fetiţa mea de la început. Am zis “avem copil” dar, efectiv, s-a întâmplat când avea 6 ani. Pe Ioana am văzut-o prima oară pe scenă, la Covent Garden. Făceam “Turandot”, eram machiată şi îmbrăcată în chinezoaică, nu m-a recunoscut. Deja vorbea engleza cu toată lumea. Împreună cu mama şi tata au nimerit exact în timpul actului doi. Au venit direct de la aeroport, i-am văzut de pe scenă. Cântam şi i-am văzut în culise, mama, tata, Ioana. Am avut nişte emoţii…”, povestea într-un interviu mai vechi, celebra soprană.
Angela a avut grijă ca cea care îi devenise fiică, dar şi Ornella, fetiţa tenorului Roberto Alagna (cu care românca s-a căsătorit în 1996), să aibă parte de cea mai bună educaţie, cele două studiind la Londra şi ajungând să se înţeleagă ca două surori. De altfel, atunci când este întrebată despre copii, marea divă vorbeşte invariabil despre faptul că este mamă şi că are două fiice.


Loading...

Comenteaza acest articol

Iat-o pe fiica de 23 ani a sopranei ANGELA GHEORGHIU! Foto!

by   1 min
0