Home > Slider > Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

jackie chan

Etta Ng Chok Lam, fiica în vârstă de 19 ani a actorului Jackie Chan, a confirmat căsătoria cu iubita ei, Andi Autumn.  Prietena sa canadiană a postat, luni, pe contul de Instagram, o fotografie în care cele două… mirese, dacă se poate spune așa, se sărută și țin în mâini certificatul de căsătorie, datat cu 8 noiembrie 2018.

Sub fotografie, Andi a scris: „Unite de dragoste și lege, în ziua nunții noastre. Cu toții am fost răniți dar dacă visăm la iubire o putem găsi. Dragostea e blândă, nu judecă. Dragostea înseamnă și putere și slăbiciune. Dragostea poateproduce schimbări. Dragostea învinge”.

View this post on Instagram

United by love & law ♡ On our wedding day~ . . . If you never give up on love and you put all your heart into the family youve dreamed of, an open mind and warm heart will guide you to happiness. We have been in the persuit of happiness the day we were born. Abused as children who never felt love, we have so much to give. We have concorcured our fears, accepted our faults, and now we understand that the people who hurt us are hurting still. We have all been hurt but if you can dream of love, you can find it. Love is kind, it does not judge. Love is both strength and weakness. Love can make change. Love wins! ♡ #lovewins #gaymarriage #lgbtq #fightforwhatsright #love #iloveyou #teamlove

A post shared by *:・゚✧UCHU×2✧゚・:* (@uchux2) on

Nici Ng nu și-a putut ascunde sentimentele și a scris, tot pe Instagram: „Nu este nimic mai grozav decât să-ți găsești iubirea și să fie reciprocă. Casa mea este Hong Kong, un oraș frumos, plin de viață și pasiune. Acasă este acolo unde este iubirea. Acasă înseamnă siguranță și știu că mulți dintre voi nu vă simțiți în siguranță în acest mediu, dar un nou val apare. Acasă este alături de familia pe care ți-o poți alege și cu care nu te simți niciodată singur. Iubirea e, în mod necontestat, mai puternică decât legătura de sânge. Toată lumea merită o șansă la iubire și până când n-am simțit-o n-am înțeles că poate vindeca chiar și cele mai corupte inimi”.

Potrivit presei, cele două și-au înregistrat căsătoria în Canada, iar acum să află în Hong Kong.

Etta Ng este fiica nelegitimă a lui Jackie Chan, din relația extraconjugală pe care actorul a avut-o cu actrița Elaine Ng Yi-Lei. Starul de la Hollywood nu a reunoscut-o niciodată pe fiica sa, ba chiar mama acesteia a declarat că fata nu are o relație cu tatăl ei și nici nu a primit bani sau alte foloase de la acesta, deși are o avere estimată la 395 de milioane de dolari.

Articole asemanatoare
filme pentru adulți
De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți
Jackie Chan
Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Comenteaza acest articol

Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

by Andreea Damian   1 min
0