Home > Lifestyle > Fiica Anastasiei Soare, despre relatia ei cu Mihai Bendeac!

Fiica Anastasiei Soare, despre relatia ei cu Mihai Bendeac!

In urma cu cateva luni, Claudia Soare era “baby” lui Bendeac. Actorul a vorbit de multe ori pe Facebook despre ea si i-a dedicat multe acte artistice si au fost vazuti de mai multe ori impreuna.

“Ea e Baby. (…) Dar Claudia, e mai mult decat O ipotetica iubita. E prietena mea, sora mea, sprijinul meu moral, modelul meu, motorul meu. E femeia care aproape mi-a salvat viata in urma cu putin timp. Omul care m-a sustinut neconditionat, care mi-a dat putere.

Am folosit ideea cu “baby” pt ca nu am avut o relatie de multa vreme si, sincer, cam ala era genul meu de comportament. Fostele mele iubite pot confirma. Desi, la momentul ala, uneori se enervau.

De ce scriu asta aici, atat de dimineata? Pentru ca m-am trezit azi cu 224 de mesaje private legate de postarea cu biletele. Ceea ce ma face sa cred ca femeia romanca isi doreste sa cunoasca, sa traiasca intre oameni noi, sa indrazneasca. Asta era si scopul…”, a postat actorul pe Facebook, alaturi de o poza a tinerei.

Invitata miercuri la o emisiune de la Antena 1, Claudia Soare a dezvaluit ca nu a existat nicio relatie de iubire intre ea si Mihai Bendeac, ci doar una de prietenie.

“Nu am fost impreuna, suntem doar amici”, a spus ea.

Articole asemanatoare
mama
Una e mama, cealaltă e fiica. Cu greu vei ghici care e mama!
Cum arata fiica Danei Săvuică în costum de baie
Cât de mult a crescut nepoata preşedintelui! Uite cum arată acum Sofia Anais FOTO
Cat de frumoasa s-a facut fiica lui Madalin Ionescu!

Loading...

Comenteaza acest articol

Fiica Anastasiei Soare, despre relatia ei cu Mihai Bendeac!

by   1 min
0