Tabu
PEOPLESlider

Fiica Antoniei a făcut senzație la Neversea. Maya s-a transformat într-o adolescentă superbă

Maya, fiica Antoniei, a cucerit publicul la festivalul Neversea. Adolescenta a urcat pe scenă alături de Alex Velea și mama ei și a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei.

Adolescenta a uimit pe toată lumea și se pare că a moștenit talentul artistic al mamei sale. Maya și-a demonstrat talentul la dans, atrăgând toate privirile.

Videoclipul în care Maya dansează alături de mama ei pe scenă face furori pe rețelele de socializare, iar adolescenta a primit numai laude din partea internauților, care au fost fermecați de frumusețea ei.

Videoclipul cu performanța ei, postat pe contul oficial de TikTok al Neversea, a fost primit cu laude din partea internauților.Comentariile de pe TikTok au fost pline de admirație:

„Inițial am crezut că e Antonia, dar apoi am realizat că e Maya”, „Este cea mai frumoasă fiică de artist din România”, „Arată minunat, seamănă și cu Antonia, și cu Vincenzo!”, „Maya dansează natural, are talent de artistă. Se vede fericirea pe chipul ei”, „La fel de superbă ca mama ei. Mă bucur că sunt împreună”, „Este frumoasă și talentată ca Antonia! Ar fi minunat să facă spectacole împreună cu toată familia! Bravo, felicitări!”, „Este o tânără superbă acum, Antonia trebuie să fie extrem de mândră!”, sunt doar câteva dintre comentariile entuziaste la videoclipul de pe TikTok.

Antonia a devenit mamă la 21 de ani, când a născut-o pe Maya, din relația cu Vincenzo Castellano. Cei doi au fost căsătoriți timp de 9 ani, din 2011 până în 2020.

În prezent, Maya locuiește în Italia cu tatăl ei.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Tutorial machiaj chocolate smokey eyes

realitatea

Cristina Cioran, dezvăluiri uluitoare despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Andreea Damian

Cum sa-ti mearga mai bine chiar si cand iti merge rau? 5 secrete Tabu!

realitatea

Ceartă între Regina Elisabeta a II-a și prințul Harry. De vină este Meghan Markle!

Andreea Damian

Nunțile formale au fost înlocuite de cele rustic-șic în ultimii 10 ani

realitatea

Scrie un comentariu