Tabu
Image default
PEOPLE

Fiica cea amare a lui Liviu Vârciu a ajuns la majorat! Cum a sărbătorit bărbatul

Toată lumea îl cunoaște de pe vremea când făcea parte din trupa de succes “L.A.” și lansa hituri după hituri, apoi a intrat în televiziune și a jucat în filme și seriale de televiziune. Însă Liviu Vârciu este și tată de fete, două momentan, iar cea mai mare a făcut zilele trecute 18 ani, devenind majoră.
Încă de pe vremea când cânta în trupa L.A solistul a făcut un copil, o fetiță, pe care o cheamă Carmina. Zilele trecute, pe 8 mai, puștoaica a făcut 18 ani, motiv de bucurie pentru Liviu Vârciu și mama ei. Puștoiaca este activă pe rețelele de socializare și tatăl ei a publicat câteva fotografii cu ei doi atunci când era mai mică și acum.

liviu varciu amintiri
liviu varciu amintiri

Deși nu au o relație prea apropiată și nu mai locuiesc împreună, Liviu își iubește fiica cea mare și i-a scris că o iubește și că e mândria lui. Deși acum nu sunt foarte apropiați, o vreme Carmina a stat cu tatăl ei în București și a vrut să studieze în capitală, însă s-a răzgândit și s-a mutat înapoi în Arad. Actorul prezentator de televiziune a făcut un alt copil, o fetiță, cu Anda Călin, care este din nou însărcinată și trebuie să nască. Începutul de an a fost promițător pentru Liviu Vârciu care trebuia să lanseze un film de lung metraj în

liviu varciu cu carmina fiica cea mare si mama ei
liviu varciu cu carmina fiica cea mare si mama ei

cinematografe dar s-a amânat și începuse filmările pentru un o nouă emisiune de televiziune dar s-au amânat și acelea din cauza coronavirusului. Viața a mers în continuare pentru vedeta actor și cântăreț, alături de fetele lui. însă toată lume așteaptă să devină din nou tată. Și să seperam că va fi unul bun, chiar dacă va fi tot fată. Oricum, bărbatul a promis că nu se va lasă pînă nu va face și un băiat.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

realitatea

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Andreea Damian

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

Ashton Kutcher, povestea tristă din spatele succesului

Andreea Damian

Jorge, petrecere specială pentru fiica de 18 ani! Ce cadou ar fi trebuit să primească tânăra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu