Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fiica Danei Budeanu, în brațele lui Jennifer Lopez. Legătura neștiută dintre creatoarea de modă și diva internațională

În această perioadă, Jennifer Lopez se află într-o vacanță în Capri cu Ben Affleck. Cei doi s-au răsfățat pe plajă dar și pe un super iaht de lux. Pe insulă s-a aflat și Dana Budeanu cu gemenele ei.

Zilele trecute, creatoarea de modă a postat fotografii cu una dintre fiicele sale în brațele lui J.Lo, în timpul vacanței din Italia. „Arată și miroase a … Rai, mamă! / Știu!”, este descrierea pe care Dana Budeanu a pus-o în dreptul selfie-ului în care apare fiica sa și Jennifer Lopez.

Creatoarea de modă a povestit că totul s-a întâmplat foarte natural, iar diva americană a avut un comportament de excepție, fiind extrem de prietenoasă cu fetițele ei. Designerul nu a detaliat circumstanțele în care s-a petrecut întâlnirea de gradul 0 dintre fetița ei și diva americană, însă a povestit că artista a fost cea care a chemat-o pe fetiță la ea și a îmbrățișat-o.

„O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri”, a spus Dana Budeanu la un post de televiziune.

Dana Budeanu și Jennifer Lopez au o cunoștință comună, pe Anastasia Soare. De altfel, J.Lo chiar a purtat creații semnate de Dana, însă nu pentru că ar fi fost ceva aranjat în prealabil, ci pentru că așa a ales artista în urmă cu câțiva ani. Totul s-a întâmplat la prezentarea de moda Chanel, din cadrul Festivalului Modei de la Paris din 2012, când Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochiță albă semnată Dana Budeanu.

ARTICOLE SIMILARE

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Smokey eyes: joaca-te cu nuantele

realitatea

Concurs incheiat! Slabeste sanatos si cu placere!

realitatea

Premiile Oscar 2021. „Nomadland”, cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Detourism | Ne ajută pandemia să devenim turiști mai buni?

Andreea Damian

Manuela Hărăbor își vinde casa copilăriei și adolescenței

Tabu Tabu

Scrie un comentariu