Home > Lifestyle > Fiica de opt luni a Danei Marijuana, operata la cap! Vezi motivul

Fiica de opt luni a Danei Marijuana, operata la cap! Vezi motivul

In luna noiembrie a anului trecut, Dana Marijuana a adus pe lume al doilea copil, o fetita, in ciuda faptului ca medicii ii recomandasera sa nu mai ramana insarcinata. Pe langa faptul ca Dana si sotul sau traiesc de pe o zi pe alta si nu isi permit nici macar sa cumpere scutece, cei doi se confrunta acum cu o alta problema grava si ar putea ajunge pe mana politiei.

Fiica ei, in varsta de opt luni, a fost operata la cap,la spitalul “Bagdasar Arsenie” din Capitala. Copila a fost lasata nesupravegheata de parinti, s-a rostogolit si a cazut din patut, pierzandu-si cunostinta. In urma impactului, bebelusul a facut edem cerebral, fiind nevoie de interventie chirurgicala de urgenta: “Fetita a cazut in cap si a facut o galma, ceva de genul asta. I se umflase capul. S-a intamplat acum o saptamana, s-au dus cu ea la doctor si au operat-o imediat. Trebuie s-o externeze deja.
O fi cazut din patut sau din carut, ca daca o lasa in grija lui barba-su, el in loc sa o supravegheze, se duce si fumeaza si o lasa singura pe fetita. Daca sunt amandoi aiuriti si tampiti”,  declarat tatal Marijuanei, Ion Coteanu, pentru CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
copil
Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri
Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri
bătaia
Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani
Cum alegem cel mai frumos cadou pentru copilul nostru?

1 Response

  1. MP

    Eu le-as interzice acestor persoane sa mai faca copii. Nu sunt echilibrate, se drogheaza etc., apoi mai fac si copii, de care nu pot sa aiba grija. Niste ratate. Pacat de copilasii nevinovati.

Comenteaza acest articol

Fiica de opt luni a Danei Marijuana, operata la cap! Vezi motivul

by   1 min
1