Home > Agenda > Fiica vicepresedintelui DICK CHENEY s-a casatorit cu iubita ei lesbiana FOTO

Fiica vicepresedintelui DICK CHENEY s-a casatorit cu iubita ei lesbiana FOTO

Profitând de faptul că în Washington în februarie a fost  legalizată căsătoria între persoanele de acelaşi sex, Mary, fiica lesbiană a  fostului vice-preşedinte american Dick Cheney, s-a căsătorit vineri cu partenera  ei de multă vreme, Heather Poe.

“Suntem încântaţi că au putut beneficia de ocazia de a se căsători legal”, au  scris dl şi dna Cheney în comunicat. “Mary, Heather şi copiii lor sunt membri  foarte importanţi şi foarte iubiţi de familia noastră şi le dorim multă fericire”, mai spun părinţii.

Mary Cheney,  43 de ani, a născut un băiat, Samuel David Cheney, în mai 2007, când tatăl ei  era încă în funcţie, în timpul preşedinţiei lui George W. Bush, ambii cunoscuţi  pentru valorile lor tradiţionale. Cele două femei au şi o fetiţă de doi ani,  Sarah Lynne Cheney.

Dick Cheney, una din cele mai controversate şi mai  conservatoare figuri ale administraţiei Bush din multe puncte de vedere, a spus,  referindu-se la acest subiect, că “libertatea este a tuturor”, potrivit Agerpres.

Mai mult: Fiica lesbiană a lui Dick Cheney s-a căsătorit cu partenera ei la Washington – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
TOP 10 celebrități cu rude la fel de celebre

Loading...

Comenteaza acest articol

Fiica vicepresedintelui DICK CHENEY s-a casatorit cu iubita ei lesbiana FOTO

by   1 min
0