Home > Slider > Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Jackie Chan

Etta Ng, fiica a actorului Jackie Chan, a ajuns pe drumuri și doarme pe sub poduri, împreună cu iubita ei, Andi Autum. Tânăra de 19 ani a dezvăluit că a fost dată afară din casă din cauza orientării sale sexuale și își acuză părinții de homofobie. Aceasta a postat un clip video pe YouTube, în care apare alături de iubita ei și vorbesc despre situația lor financiară.

Etta Ng, care nu a avut niciodată o relaţie cu tatăl ei, şi-a acuzat părinții pentru situaţia în care se află şi a precizat că trăieşte cu teama de a fi despărţită de prietena ei, Andi Autum. „Nu avem adăpost de o lună, din cauza părinţilor noştri homofobi. Am dormit sub un pod şi sub alte lucruri”, a spus Etta Ng în videoclip, prezentând-o pe prietena ei. Etta Ng şi prietena ei susţin că au rămas pe străzi din cauza relaţiei lor şi că nu pot apela la adăposturile guvernului, pentru că se tem că vor fi despărţite.

Etta Ng este fiica nelegitimă a lui Jackie Chan, din relația extraconjugală pe care actorul a avut-o cu actrița Elaine Ng Yi-Lei. Starul de la Hollywood nu a reunoscut-o niciodată pe fiica sa, ba chiar mama acesteia a declarat că fata nu are o relație cu tatăl ei și nici nu a primit bani sau alte foloase de la acesta, deși are o avere estimată la 395 de milioane de dolari.

Jackie Chan și Elaine Ng au avut o aventură prin 1999 din care a rezultat singura fată a actorului, de care nici măcar nu a vrut să audă, declarând că a fost o greșeală: „Am comis o greșeală pe care fiecare om din lume o comite”. 19 ani mai târziu de la această escapadă, Jackie Chan încă stă departe de fata lui.

Etta Ng nu se înțelege bine nici cu mama ei. În martie 2017, tânăra și-a denunțat mama, care a sfârșit în arest pe fondul unor acuzații de violență domestică. Cele două au avut o relație mamă-fiică destul de tumultoasă. De aceea, nu-i de mirare că a fugit de acasă pentru a avea o relație lesbiană cu altă femeie.

Articole asemanatoare
filme pentru adulți
De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți
jackie chan
Fiica actorului Jackie Chan s-a căsătorit cu o femeie

2 Responses

  1. Daca dorm pe sub poduri, de ce nu au filmat acolo si nu intr-o camera normala. Persoanela gay, homosexuale sunt accidenta genetice, dar unii fac PROPAGANDA si PROLIFERARE. Cei care fac promovarea sunt nascute de homoxesuali ??????

Comenteaza acest articol

Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

by Andreea Damian   1 min
2