Home > Slider > Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Carys Zeta Douglas e de o frumusețe rară. Fiica de 15 ani a actorilor Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas se pregătește să le calce pe urme părinților ei celebri. Deja e obișnuită cu stilul de viață hollywoodian, iar apariția pe coperta unei reviste e un lucru banal, pe care îl face cu dezinvoltură.

Chiar dacă este încă o adolescentă, îi calcă actriței pe urme și îi seamănă foarte bine. Carys a îmbrățișat cariera de model, dar nu ne-am mira s-o tenteze și o carieră în cinematografie. A moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale Catherine Zeta-Jones, dar a împrumutat și din eleganța și rafinamentul ei. Tot superb Catherine Zeta-Jones a învățat-o care sunt cele mai importante secrete de stil de care trebuie să țină cont pentru a arăta perfect atunci când apare în public.

La prima vedere, actrița și fiica ei sunt privite ca două prietene și nu ca mamă și fiică, deși diferența de vârstă e uriașă – mama are 48 de ani, iar fiica doar 15 ani. Iar coperta revistei „Town & Country” – ediția de septembrie – ne confirmă acest lucru. În ciuda problemelor – divorțul dintre Zeta-Jones și Douglas, cancerul oral al celui din urmă, tulburarea bipolară a actriței – Carys mărturisește în interviul acordat publicației citate mai sus că a fost crescută „într-un mod corect”. „părinții meu fac o treabă excelentă cu mine. Mereu îmi spun <<Uită-te în jurul tău. Viața ta este extraordinară>>”, a spus Carys.

La rândul ei, Catherine Zeta-Jones a declarat că are o relație foarte strânsă cu fiica sa și că nu îi iese din cuvânt. „S-a născut să fie faimoasă”, crede ea, mărturisind totodată că o sprijină în cariera de model. Actrița spunea anul trecut despre fiica ei: „E puternică și isteață, are o moralitate bună și o bună judecată, ceea ce, în cazul unui copil de 14 ani, nu știi dacă poți obține mereu”.

Articole asemanatoare
Michael Douglas
Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO
Michael Douglas, declaratie socanta pentru Catherine Zeta-Jones
Prima apariţie a lui Catherine Zeta-Jones după despărţire. Este distrusă!
Michael Douglas, despre Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

Comenteaza acest articol

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

by Andreea Damian   1 min
0