Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Carys Zeta Douglas e de o frumusețe rară. Fiica de 15 ani a actorilor Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas se pregătește să le calce pe urme părinților ei celebri. Deja e obișnuită cu stilul de viață hollywoodian, iar apariția pe coperta unei reviste e un lucru banal, pe care îl face cu dezinvoltură.

Chiar dacă este încă o adolescentă, îi calcă actriței pe urme și îi seamănă foarte bine. Carys a îmbrățișat cariera de model, dar nu ne-am mira s-o tenteze și o carieră în cinematografie. A moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale Catherine Zeta-Jones, dar a împrumutat și din eleganța și rafinamentul ei. Tot superb Catherine Zeta-Jones a învățat-o care sunt cele mai importante secrete de stil de care trebuie să țină cont pentru a arăta perfect atunci când apare în public.

La prima vedere, actrița și fiica ei sunt privite ca două prietene și nu ca mamă și fiică, deși diferența de vârstă e uriașă – mama are 48 de ani, iar fiica doar 15 ani. Iar coperta revistei „Town & Country” – ediția de septembrie – ne confirmă acest lucru. În ciuda problemelor – divorțul dintre Zeta-Jones și Douglas, cancerul oral al celui din urmă, tulburarea bipolară a actriței – Carys mărturisește în interviul acordat publicației citate mai sus că a fost crescută „într-un mod corect”. „părinții meu fac o treabă excelentă cu mine. Mereu îmi spun <<Uită-te în jurul tău. Viața ta este extraordinară>>”, a spus Carys.

La rândul ei, Catherine Zeta-Jones a declarat că are o relație foarte strânsă cu fiica sa și că nu îi iese din cuvânt. „S-a născut să fie faimoasă”, crede ea, mărturisind totodată că o sprijină în cariera de model. Actrița spunea anul trecut despre fiica ei: „E puternică și isteață, are o moralitate bună și o bună judecată, ceea ce, în cazul unui copil de 14 ani, nu știi dacă poți obține mereu”.

ARTICOLE SIMILARE

A fost decernat Premiul Nobel pentru Pace 2019

Andreea Damian

Iată cum vor arăta oamenii peste 100 000 de ani!

Alina Eremia din LaLa Band a slăbit 10 kilograme! Vezi ce dieta a urmat

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Un juriu a decis: un mare hit al lui Katy Perry este plagiat

Andreea Damian

Dezastru pentru gigantul de entertainment Disney

Andreea Damian

Scrie un comentariu