Home > Slider > Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

eminem

Fanii lui Eminem au aflat atât de multe despre viața lui personală, deoarece rapperul nu s-a ferit niciodată să o relateze prin versurile pe care le fredona.

Iar pe cât de controversată a fost viața profesională și personală a interpretului, pe atât de strânsă e relația cu fiica sa, Hailie Scott. Deși s-a despărțit de mama fetei, când era foarte micuță, Eminem a păstrat legătura permanent cu Hailie. Relația lui Eminem cu fiica sa a fost o sursă de inspirație pentru muzica pe care o compunea. Melodii precum „Mockingbird”, „Castle” și „My Dad’s Gone Crazy” vorbesc despre Hailie. Așa cum a dezvăluit Eminem înainte de pauza muzicală, Hailie a fost cea care l-a ajutat să cunoască succesul în industria muzicală.

Pe perioada adolescenței, Hailie a ieșit din lumina reflectoarelor și a trăit o viață liniștită alături de mama sa. În tot acest timp, Eminem căzuse în patima drogurilor și a privit de la distanță um crește fiica sa. Tânăra a atras din nou atenția presei, în 2013, când Macomb Daily a anunțat că aceasta a fost numită regina balului de absolvire a liceului. Toată lumea a remarcat atunci cât de frumoasă se făcuse Hailie.

Într-un interviu recent acordat lui Daily Mail, tânăra de 22 de ani s-a confesat  despre relația cu tatăl ei și, spre uimirea multora, a avut doar lucruri bune de spus. Proaspătă absolventă a facultății de psihologie, Hailie susține că este „foarte apropiată” de tatăl ei. „Bineînțeles, suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra atunci când a fost întrebată cum se înțelege cu Eminem.

Hailie și-a făcut recent cont de Instagram și a dezvăluit că, datorită fotografiilor postate, a fost abordată de mai multe branduri și că îi face cu ochiul cariera de influencer.

https://www.instagram.com/p/BPoHFpRBWS2/?hl=ro&taken-by=hailiescott1

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Articole asemanatoare
Eminem
Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album
Eminem
Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
Eminem
Eminem este în doliu. Tatăl rapperului a murit

Comenteaza acest articol

Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei

by Andreea Damian   1 min
0