Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson

Lily Rose Depp, fiica actorilor Johnny Depp și Vanessa Paradis, e un model foarte talentat și cu un viitor promițător. Tânăra se bucură deja de mult succes, ea participând deja la numeroase photoshoting-uri și prezentări. De asemenea, ea a devenit ambasador al casei de modă Chanel și muza lui Karl Lagerfeld.

Deși are 19 ani și se află la început de carieră, Lily Rose e o profesionistă. Știe că timiditatea și rușinea sunt două „calități” care nu au ce căuta în portofoliul ei de fotomodel. Frumoasă ca mama sa, Vanessa Paradis, dar rebelă ca Johnny Depp, tânăra a acceptat provocarea de a participa la o ședință foto alături de dezinvolta Pamela Anderson. „Lily este o persoană uimitoare. E conștientă de unicitatea și frumusețea ei, dar rămâne atât de inocentă”, a mărturisit după ședința foto vedeta canadiană, în vârstă de 51 de ani.

https://www.instagram.com/p/BpXMYmUnsM6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpXdom0HXOx/?taken-by=lukegilford

https://www.instagram.com/p/BpXeMTXFbU8/?taken-by=pamelaanderson

Imaginile, care au ajuns deja pe Internet, sunt realizate pentru ediția de noiembrie a revista V Magazine. Și asta nu e tot! Lily Rose a pozat topless pe coperta revistei.

Nu este însă prima oară când fiica lui Depp pozează în sânii foi. În urmă cu doi ani, revista Vogue Italia a convins-o să pozeze complet goală, în timp ce pentru coperta ediției din Rusia, Lily Rose apare „mai îmbrăcată”.

View this post on Instagram

Из пены морской: Лили-Роуз Депп вобрала в себя, кажется, все лучшее от своих именитых родителей: она снимается в кино по обе стороны Атлантики, участвует в показах Chanel и с завидной легкостью говорит как по-французски, так и по-английски. О своём стиле, новых проектах и идеальном распорядке дня Лили-Роуз рассказала Vogue – читайте в новом июльском номере!/ @lilyrose_depp stuns with French charm and American confidence on the cover of Vogue July. Get your copy to read full story. Photo: @boo_george_studio Style: @zolototrubova Makeup: @kateleemakeup Hair: @cwoodhair

A post shared by Vogue Russia (@voguerussia) on

Tematica fotografiilor din V Magazine este „toamna”, cu toate că în unele poze, Lily Rose apare mai mult goală decât îmbrăcată. O putem vedea, binențeles, în ținute Chanel și câteva Rachel Comey.

https://www.instagram.com/p/BpXbX1GHHhy/?taken-by=lukegilford

https://www.instagram.com/p/BpZsSYeHh0P/?taken-by=lukegilford

Atât vedeta din Baywatch, cât și tânăra Lily Rose s-au declarat extrem de fascinate de rezultatul colaborării lor. Cele două au rămas bune prietene. Nu-i de mirare, dar Pamela are multe s-o învețe despre dragoste și sex-appeal Doar pentru că „fata lu’ tata” are o relație cu Timothy SHALAMOV (Timothee Chalamet), de 22 de ani, vedeta filmului „Tell Me Your Name”. Cei doi au jucat împreună în serialul „The King” de pe Netflix.

 

ARTICOLE SIMILARE

Eurovision 2018: un bărbat a urcat pe scenă și a confiscat microfonul artistei britanice SuRie

realitatea

Afla cum sa iti faci ochi de felina

realitatea

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

De ce nu a vrut Jada Pinkett Smith să se mărite cu Will Smith

Andreea Damian

Ce a făcut Adda după ce a primit amenințări în mediul online

Tabu Tabu

Scrie un comentariu