Home > Agenda > Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

Fiica celui mai cunoscut luptător pentru drepturile civile – Martin Luther King – a desființat declarația făcută de Steve Bannon, responsabil cu strategia politică a lui Donald Trump, conform căreia, tatăl său ar fi fost mândru de președinte.

Steve Bannon a spus enormitatea într-un interviu BBC, referindu-se mai ales la măsurile economice ale actualului președinte al SUA: “Dacă te uiți la măsurile lui Donald Trump, oricine, inclusiv Martin Luther King ar fi mândru de el, de ceea ce făcut în comunitățile de culoare și hispanice în domeniul pieței muncii.” Moderatorul, căruia nu-i venea să creadă ce a auzit, l-a întrebat din nou dacă chiar crede că Martin Luther King ar fi mândru de președinte iar Bannon a spus că acesta ar fi cu siguranță fericit că în comunitățile de culoare atât femeile cât și bărbații muncesc.

Bernice King a spus că Bannon a folosit numele tatălui ei în mod eronat și periculos. Tot ea a adăugat că cel mai probabil tatăl său – Martin Luther King – ar fi mai degrabă deranjat de evenimentele recente. Ea a adăugat că însăși ideea că tatăl ei ar fi putut fi un admirator al lui Donald Trump se află în conflict cu valorile în care acesta credea.

Martin Luther King a devenit un puternic militant pentru drepturile civile ale afro-americanilor din statele aflate în partea de Sud a Statelor Unite. În 1955, a organizat cel mai important protest al afro-americanilor, boicotul transportului public din Alabama, în semn de protest față de constrângerea de a călători în locuri speciale. La 10 decembrie 1964, Martin Luther King a primit Premiul Nobel pentru Pace. La 4 aprilie 1968 a fost asasinat, în Memphis, Tennessee.

Articole asemanatoare
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”
Trump
Zidul „puternic” al lui Trump de la granița SUA cu Mexic a fost distrus de vânt
Donald Trump
Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Comenteaza acest articol

Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

by realitatea   1 min
0