Home > Lifestyle > Fiica lui Paul Walker, mesaj SFASIETOR: “As vrea sa ma trezesc din COSMAR!”

Fiica lui Paul Walker, mesaj SFASIETOR: “As vrea sa ma trezesc din COSMAR!”

Fata actorului Paul Walker trece prin momente cumplite. Vestea mortii tatalui ei a adus-o intr-o stare de disperare, tanara de numai 16 ani postand un mesaj, pe un site de socializare, in care a marturisit ca pierderea parintelui ei a distrus-o.

Paul Walker, actorul principal din “Fast and Furious”, care si-a pierdut viata, sambata, intr-un accident rutier, are o fiica de 16 ani, Meadow, cu fosta lui prietena, Rebecca McBrain, care locuieste in Hawaii.

De curand, tanara s-a mutat in California, pentru a fi mai aproape de tatal ei, iar tragicul eveniment in urma caruia actorul Paul Walker a decedat a venit ca un soc pentru Meadow, careia ii este greu sa creada ca e adevarat ce s-a intamplat.

“Nu pot sa descriu in cuvinte cat de mult ma doare… Sufletul ma doare atat de mult… Nu m-am asteptat niciodata ca aceasta zi o sa vina, nu mi-am imaginat niciodata asa ceva. As vrea sa ma trezesc din acest cosmar si viata mea sa revina la ceea ce a fost inainte. Micuta mea stea albastra este in cer acum. Vei avea mereu un loc in sufletul meu. Tu ai facut istorie. Te iubesc extrem de mult”, a scris tanara pe pagina de Facebook.

Articole asemanatoare
Paul Walker
Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni
paul walker
„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții
paul walker
Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului
Paul Walker
Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker

Comenteaza acest articol

Fiica lui Paul Walker, mesaj SFASIETOR: “As vrea sa ma trezesc din COSMAR!”

by   1 min
0