Home > Slider > Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți

Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți

steven spielberg
Mikaela Spielberg, în vârstă de 23 de ani, spune că decizia de a juca în producții pentru adulți a făcut-o să se simtă mai puternică și mai încrezătoare în ea. Anunțul i-a surprins pe părinții ei, care totuși își susțin fiica în ceea ce a decis să facă.

Tânăra, care locuieşte în Nashville, statul american Tennessee, a declarat pentru publicaţia The Sun că părinţii săi adoptitivi, Steven Spielberg şi actriţa Kate Capshaw, au fost iniţial „intrigaţi” de decizia sa, însă „nu s-au arătat supăraţi”.

Mikaela Spielberg a fost adoptată de regizor pe când era un bebeluș.

Ea a mai spus că noua carieră o face să se simtă împlinită, după ce ani de zile s-a confruntat cu tulburări mintale şi dependenţa de alcool.

Am obosit să nu mă pot folosi de corpul meu şi, sincer, am obosit să mi se spună să îmi urăsc corpul. Am obosit şi să desfăşor zi de zi o activitate care nu mă împlineşte sufleteşte. Sincer, simt că prin noua mea ocupaţie pot «satisface» alţi oameni”, a spus Mikaela.

Show-ul Mikaelei nu implică relaţii sexuale cu alte persoane, ci mai degrabă exhibiţionism. Tânăra şi-a făcut un cont pe platforma Pornhub, unde a încărcat deja cinci clipuri video.

Articole asemanatoare
Steven Spielberg
Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată
Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar
Family Block la Paramount Channel: perfect pentru familii si pentru Craciun
Puiu’ reloaded! MUNGIU mic-mic-mic si speriat la Cannes, sub aripa lui Nicole Kidman! FOTO haioasa!

Comenteaza acest articol

Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți

by Andreea Damian   1 min
0