Home > Agenda > Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată

Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată

Steven Spielberg
Mikaela Spielberg, fiica vitregă a regizorului american Steven Spielberg, a fost arestată, sâmbătă, pentru violenţă domestică în oraşul Nashville (Tennessee).

Mikaela Spielberg

Informația a fost confirmată de logodnicul tinerei de 23 de ani, Chuck Pankov, în vârstă de 47 de ani. Potrivit unor documente judiciare publicate online, Mikaela Spielberg, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată sâmbătă dimineaţă în jurul orei locale 06:30 şi transportată la Centrul de detenţie Hill din oraşul Nashville.

Cauțiunea pentru eliberarea fiicei lui Spielberg a fost deja achitată, însă tânăra a fost eliberată doar după expirarea unui interval de 12 ore petrecute în arest, în virtutea unei proceduri standard ce vizează cazurile de violenţă domestică.

Chuck Pankow, logodnicul Mikaeleim a precizat că incidentul a reprezentat „o neînţelegere”. „Nimeni nu a fost rănit”, a adăugat bărbatul.

Mikaela Spielberg, care a dezvăluit recent că a devenit actriţă de filme pentru adulţi, a fost adoptată de Steven Spielberg, în vârstă de 73 de ani, şi de cea de-a doua soţie a cineastului, actriţa Kate Chapshaw. Din familia Spielberg mai fac parte un fiu – Sawyer, în vârstă de 27 de ani – şi fiicele Sasha, în vârstă de 29 de ani, şi Destry, în vârstă de 23 de ani, dar şi cei doi copii ai actriţei Kate Chapshaw dintr-o căsătorie anterioară – Jessica, în vârstă de 43 de ani, şi Theo, în vârstă de 31 de ani – şi Max, fiul în vârstă de 34 de ani pe care regizorul îl are cu prima lui soţie, actriţa Amy Irving.

Articole asemanatoare
steven spielberg
Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți
Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar
Family Block la Paramount Channel: perfect pentru familii si pentru Craciun
Puiu’ reloaded! MUNGIU mic-mic-mic si speriat la Cannes, sub aripa lui Nicole Kidman! FOTO haioasa!

Comenteaza acest articol

Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată

by Andreea Damian   1 min
0