Home > What's hot > INCREDIBIL: Fiica de ministru roman – moarta de epuizare! AFLA unde a avut loc tragedia

INCREDIBIL: Fiica de ministru roman – moarta de epuizare! AFLA unde a avut loc tragedia

Alina, fiica fostului ministru de finante Eugen Dijmărescu, a fost găsită moartă într-un hotel din insula Okinawa, Japonia.

Potrivit primelor informaţii, acesta ar fi încetat din viaţă din cauza atac de cord survenit în urma activităţii profesionale extrem de intense depuse în ultimii ani. Alina Dijmărescu se stabilise în Japonia (acolo tatăl ei activase ca ambasador) şi era un manager de succes. Alina avea două slujbe în acelaşi timp, fiind vorbitoare de japoneză, franceză şi engleză. Alina ar fi împlinit în octombrie anul acesta 37 de ani, dar nu era căsătorită, iar în urmă cu câţiva ani trecuse la budism.

Fiica fostului ministru de finanţe a fost incinerată, iar urna cu cenuşa sa a fost expediată în România. La aflarea veştii, Dijmărescu, în prezent director al Fondului de Garantare a Depozitelor, se afla la slujbă, el fiind la un pas de leşin şi având nevoie de pastile în regim de urgenţă.

Sâmbătă, familia va organiza o slujbă religioasă în amintirea tinerei, la Bucureşti. www.cancan.ro

Alina Dijmărescu, fiica fostului vice-premier, ministru de finanțe, senator, ambasador și viceguvernator al BNR Eugen Dijmărescu, unul dintre cei mai titrați tehnocrați post-decembriști, se stabilise in Japonia încă din perioada cînd tatăl ei activa ca ambasador. În 1999, cînd Dijmărescu a revenit în țară, fiica sa a ales să rămînă în patria samurailor, în capitala Tokio. Manager de succes, deținătoare a două slujbe în același timp, vorbitoare fluentă de japoneză, franceză ori engleză, Alina, care ar fi împlinit anul acesta, pe 14 octombrie, 37 de ani, a lucrat pentru branduri prestigioase precum Lehman Brothers, GMAC, AtHome Inc., Minato-ku city government (Tokyo), NTT-ME ori ShopJapan. Detalii AICI.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL: Fiica de ministru roman – moarta de epuizare! AFLA unde a avut loc tragedia

by   1 min
0