Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fiica secretă a lui Clint Eastwood: povestea ei ar putea inspira un scenariu de film

Laurie Murray e rezultatul unei aventuri pe care Clint Eastwood a avut-o înainte de prima căsătorie şi pe care nu a recunoscut-o public niciodată. Pentru prima oară, legendarul Clint Eastwood a prezentat-o pe fiica sa secretă la premiera celui mai recent film al său, „The Mule”, din Los Angeles.

Existenţa ei a fost dezvăluită pentru prima dată de biograful lui Eastwood, Patrick McGillian, însă actorul nu a vorbit niciodată în mod public despre ea. Mama lui Laurie, care era din Seattle, a avut o aventură cu starul american, pe când acesta era logodit cu Maggie Johnson, prima lui soție. După ce relația lor s-a încheiat, femeia a descoperit că e însărcinată cu copilul lui Eastwood. Amanta, a cărei identitate nu s-a aflat niciodată, a născut o fetiță, pe care a dat-o spre adopție. Micuța a fost apoi adoptată de un cuplu din Seattle.

Laurie a aflat ulterior că e adoptată și a pornit o anchetă proprie ca să afle cine sunt părinții săi adevărați. A fost un mare șoc pentru ea să afle că tatăl ei biologic e nimeni altul decât renumitul Clint Eastwood. Se întâmpla în urmă cu 15-20 de ani, potrivit unor surse din apropierea lui Laurie. Respinsă de mama sa și căutând moduri să ia legătura cu tatăl ei biologic, Laurie a trecut printr-o dramă incredibilă.

Se pare că regizorul Clint Eastwood nici nu știa că amanta lui îi făcuse un copil. Cineastul a fost însă destul de receptiv la aflarea veștii, dar nu a recunoscut niciodată public că Laurie Murray e fiica sa. Deși la decernarea Premiilor Oscar din 2004, Laurie se afla în limuzina Dinei Ruiz Eastwood (cea de-a doua soție a actorului) dar și pe covorul roșu, la brațul mamei actorului, Ruth Wood.

De atunci, cei doi au încercat să sudeze o relație. Amândoi era pasionați de golf, iar Laurie participa adesea la premierele filmelor lui, împreună cu cei doi copii ai săi. Ba chiar petreceau vacanțele împreună, fie pe proprietatea ei din Hawaii, fie la ferma lui din California. Laurie Murray are 64 de ani și a urmat cursurile Universității din Washington. A lucrat o vreme ca profesor la o școală privată. Aceasta e căsătorită cu afaceristul Lowell Thomas Murray III, în vârstă de 65 de ani, care deține printre altele o companie de investiții.

Clint Eastwood nu a recunoscut-o niciodată pe Laurie Murray dar s-a implicat foarte mult în viața nepoților săi, notează Daily Mail. A organizat și a găzduit nunta nepoatei sale, Kelsey, și se crede că l-a ajutat pe nepotul său, LT, să se lanseze la Hollywood. Se zvonea de mult timp că Eastwood mai are un copil care a fost abandonat și dat spre adopție, cu mult înainte de a ajunge o legendă la Hollywood.

Clint Eastwood are 8 copii, care provin din relaţiile pe care starul le-a avut cu şase femei. Actorul s-a căsătorit pentru prima dată pe când avea doar 23 de ani cu modelul şi actriţa Maggie Johnson. Cei doi s-au despărţit după 11 ani, în 1964, după ce actorul a avut o aventură cu o cascadoare, Roxanne Tunis, din care a rezultat primul său copil – Kymber Linn (54 de ani). Ulterior, actorul s-a împăcat cu soţia sa şi au împreună doi copii – Kyle (50 de ani) şi Alison (46 de ani). Cei doi au divorţat în 1984, deşi mulţi ani Eastwood a continuat să aibă o relaţie extraconjugală cu Tunis, dar şi cu alte femei. Între ele s-a numărat şi actriţa Sondra Locke, cei doi fiind împreună timp de 13 ani.

Apoi s-a cuplat cu însoţitoarea de zbor Jacelyn Reeves, care i-a adus pe lume pe Scott (32 de ani) şi Kathryn (30 de ani). În acelaşi an în care s-a despărţit atât de Locke, cât şi de Reeves, Eastwood a întâlnit-o pe platourile de filmare pe Frances Fisher şi împreună au o fiică, Francesca (25 de ani). La scurt timp după despărţirea de Fisher, Eastwood s-a îndrăgostit de jurnalista Dina Ruiz, pe care a întâlnit-o în cadrul unui interviu. S-au căsătorit în 1996, după trei ani de relaţie, şi în acelaşi an au devenit părinţii unei fete, Morgan (22 de ani). După 17 ani de relaţie, în 2003, cei doi au divorţat. Din 2014, Clint Eastwood are o relaţie cu Christina Sandera, mai tânără cu 33 de ani decât el

Fiul său cel mic, Morgan Eastwood, de 22 de ani, și fiica pe care o are cu Maggie Johnson, Alison Eastwood, au confirmat pe o rețea de socializare că Laurie Murray este fiica secretă pe care Clint Eastwood a pierdut-o în urmă cu 65 de ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Efectele negative neașteptate pe care izolarea socială le are asupra sănătății

Andreea Damian

Cum va petrece Meghan Markle primul ei Crăciun regal

Andreea Damian

Ce înseamnă să fii căpitan de navă de croazieră. Povestea primei femei căpitan din SUA care se află de 10 luni pe mare

Andreea Damian

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Ce nume au ales Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor

Andreea Damian

Cum afectează durerile menstruale productivitatea femeii la locul de muncă

Andreea Damian

Scrie un comentariu