Home > Slider > Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile

Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile

Jay-Z

O femeie de 28 de ani a susține că celebrul Jay-Z este tatăl ei biologic. Jay-Z are deja trei copii cu Beyonce, Blue Ivy, Sir și Rumi. „Am tăcut prea mult timp”, spune ea. Teasha este dispusă să facă şi un test de ADN pentru a dovedi că spune adevărul.

Fosta iubită a lui Jay-Z, mama tinerei, suferă de scleroză multiplă, însă prietenii şi familia susţin că toată viaţa ei a povestit despre cine este adevăratul tată al fiicei sale.

Mătuşa presupusei fiice a fost cea care i-a făcut cunoştinţă mamei acesteia cu vedeta hip-hop. Şi deşi o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, după nopţi în care jucau cărţi, nopţi scufundate în alcool şi droguri, cei doi au avut o relaţie aventuroasă din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

Pentru a face povestea ei cât mai credibilă, Teasha şi-a făcut un cont de Instagram, @jayzfirstdaughter, unde plănuieşte să facă publică viaţa ei. Ea a postat şi o justificare a acţiunilor sale, fapt care a stârnit presa americană: „Am tăcut prea mult timp. Urmăriţi-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Crescânt, am văzut cu scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viaţă. Dar am încercat să fac faţă la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital.”, a publicat aceasta pe Instagram.


În postare, Macer vorbește și despre cât de mult seamănă cu tatăl său, Jay-Z. „Nu are cum să nege nimic, mai ales când existau oameni care îl cunoșteau.”

Articole asemanatoare
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
Jay-Z
Jay-Z este primul rapper care ajunge miliardar
meghan markle
Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Comenteaza acest articol

Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile

by Andreea Damian   1 min
0