Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fiicele lui Ewan McGregor susțin că sunt bisexuale

Două dintre fiicele actorului scoțian Ewan McGregor au dezvăluit că sunt bisexuale.

Esther McGregor, în vârstă de 17 ani, a spus pe Instagram că nu va participa la Coachella, deoarece fondatorul celebrului festival de muzică finanțează organizațiile care luptă împotriva drepturilor egale pentru membrii comunității LGBT. Tânăra consideră că miliardarul Philip Anschutz, de 79 de ani, i-a jignit pe homosexuali, bisexuali și transsexuali.

Și sora ei mai mare, Clara McGregor, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit, de asemenea, că este bisexuală. După ce Esther a publicat o fotografie cu ele două, însoțită de  mesajul „#notokaycoachella. I’ll take the time now to say – I’m bisexual”, Clara i-a scris: „Love you boo. I’ll hop on the train and say I’m bisexual too. Carry on!”.

https://www.instagram.com/p/BwF-uB4gibf/

Esther și Clara sunt fiicele lui Ewan McGregor (48 de ani) din căsnicia cu Eve Mavrakis (52 de ani), de care s-a despărțit în 2017, după ce s-a cuplat cu partenera sa din serialul Fargo – Mary Elizabeth Winstead (34 de ani). Cei doi mai au împreună două fiice, Anouk, de 8 ani, și Jamyan, de 17 ani, care a fost adoptată din Mongolia.

Esther (stânga) și Clara McGregor

În 2018, și Cara Delevingne (care se consideră bisexuală) a refuzat să participe la Coachella, din același motiv. „Refuz să mai merg la un festival care este deținut de cineva care este anti-LGBT și pro-arme”, a declarat atunci Cara, potrivit Daily Mail.

Philip Anschutz, care conduce compania de divertisment Anschutz Entertainment Group (AEG), a ieșit în față cu o declarație la cele spuse de fiica lui Ewan McGregor. „Susțin drepturile tuturor oamenilor și condamn orice act de discriminare și intoleranță împotriva comunității LGBTQ”, a spus miliardarul. „Fundația noastră susține o gamă largă de cauze filantropice. Regret dacă vreun ban acordat unei organizații de caritate pentru alte scopuri, care au lucrat indirect împotriva acestor valori. Nu aceasta a fost intenția mea, nu reflectă convingerile mele și să amgajez să am grijă ca asta să nu se întâmple din nou”, a adăugat Anschutz.

 

ARTICOLE SIMILARE

Paul Surugiu – Fuego, cadou special pentru fani de ziua lui

Tabu Tabu

Modul în care ținutele prințesei Diana dezvăluiau ceea ce se întâmpla în sufletul ei mai bine decât cuvintele

Andreea Damian

Au trăit fericiți și au avut multe crize: secretul cuplurilor durabile

Andreea Damian

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

Ce rochie a purtat Alina Vidican la nunta cu Claude Senhoreti. Cadoul de lux pe care l-a primit (FOTO)

Andreea Damian

Motivul pentru care Macaulay Culkin a refuzat de trei ori un rol în The Big Bang Theory

Andreea Damian

Scrie un comentariu