Tabu
PEOPLE Slider

Fiicele lui Nicole Kidman i-au găsit o poreclă haioasă după ce au văzut-o într-un film

Nicole Kidman

Nicole Kidman a mărturisit recent că cele două fiice ale sale îi spun Granny (trad. engl. Bunicuțo) după ce au văzut-o îmbătrânită (cu ajutorul make-up-ului, binențeles) pentru rolul din filmul Destroyer.

Faith Margaret, de 8 ani, și Sunday Rose, de 10 ani, au fost martorele schimbării drastice de look. Amândouă puștoaice și-au văzut mama foarte obosită, cu părul scurt, negru și cărunt pe alocuri și ce-au zis: să-i găsească repede o poreclă pe măsură.

Actrița în vârstă de 51 de ani o interpretează pe Erin Bell, o polițistă din Los Angeles care se infiltrează într-o gașcă de criminali, iar după 20 de ani, încă trăiește trauma experienței.

Din punctul de vedere al aspectului fizic, rolul lui Nicole trebuie să fie deteriorat de soare, nedormit, plin de stres și furie, semne care să fie vizibile pe tot corpul. De aceea a stat mult la machiaj, lucru pe care l-a urât enorm la filmările pentru Destroyer. Nicole a recunoscut că schimbarea a uimit-o inclusiv pe ea.

Nicole Kidman a înghițit gluma și le-a spus micuțelor că va merge de ziua bunicilor la școala lor machiată ca în film.

Destroyer a debutat la Festivalul Internațional de Film din Toronto în septembrie, iar în distribuție îl găsim și pe Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood. Pelicula este lăudată de criticii care o văd cu şanse să intre în cursa pentru Oscar.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți îndepărtezi singură gelul de pe unghii

Andreea Damian

6 măști făcute acasă pentru fiecare tip de ten

Andreea Damian

Ce gest romantic a făcut Liviu Vârciu pentru iubita graviduță

Tabu Tabu

Un model marchează Ziua Mondială a Sindromului Down 2018 cu un pictorial inedit

Andreea Damian

Cu cât va fi despăgubită prințesa Japoniei pentru că a renunțat la titlu

Andreea Damian

Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu