Home > Agenda > Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

misiune imposibilă

Filmările la Misiune Imposibilă 7 erau programate în Italia. Acestea ar fi trebuit să înceapă pe 20 februarie și să se deruleze timp de trei săptămâni.

Producția a fost suspendată din cauza epidemiei de coronavirus, care a lovit Italia, au anunțat oficialii Paramount, citați de TMZ. „În timpul acestei epidemii vrem să fim atenți la problemele echipei de filmare și le permitem să se întoarcă acasă până la începerea producției”, au spus cei de la Paramount. „Vom continua să monitorizăm această situație și vom lucra alături de funcționarii din domeniul sănătății și ai guvernului pe măsură ce evoluează”, se mai arată în comunicatul companiei.

Filmările la Misiune Imposibilă 7, cu Tom Cruise în rolul principal, trebuiau înceapă pe 20 februarie, la Veneția. Oprirea filmărilor este o decizie drastică și care costă mult studiourile Paramount, care petrec ani întregi pentru pregătirea efectivă a unui astfel de blockbuster.

Niciun actor sau membru al echipei de filmare de la Misiune Imposibilă 7 nu a fost infectat și nici nu este suspectat de coronavirus, transmis reprezentanții studioului.

Compania a anulat și data lansării ultimei producții de succes „Sonic the Hedgehog” în China, de temerile de virusului care se răspândește rapid pe tot globul. Cinematografele din Asia se confruntă cu pierderi de milioane de dolari, în timp ce cineaștii rămân departe din cauza zonelor cu carantină sau a îngrijorărilor legate de contractarea bolii.

Articole asemanatoare
coronavirus
Pandemia de coronavirus: Cele 100 de zile care au schimbat lumea
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
prințesa urbană
Clipe grele pentru Prințesa Urbană! Socrul ei a murit din cauza infecției cu coronavirus
măști
O studentă coase gratuit măşti transparente speciale pentru persoanele surde

Comenteaza acest articol

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0