Home > Agenda > Filme pentru o vară fierbinte!

Filme pentru o vară fierbinte!

Ice Age 4: Continental Drift – 6 iulie

Cum am putea începe vara fără “Ice Age 4”? Manny, Ellie, Sid et comp. revin într-o nouă aventură în care treb uie să-şi recupereze colonia, după ce un seism i-a despărţit. Imaginaţia şi situaţiile comice ne vor fascina din nou, indiferent de vârstă.

Ted – 20 iulie

Filmul porneşte de la un personaj din copilăria lui MacFarlane, ursuleţul Ted. Acesta creşte odată cu copilul şi pe măsură ce acţiunea evoluează apar situaţii în care se trece de la registrul caraghios la cel periculos.

Dark Knight Rises – 27 iulie

S-au dat bătăli i mari pentru obţinerea rolurilor de continuare a succesului Batman. Miza era desigur lucrul cu regizorul Nolan şi faptul că scenariul nu este  unul copilăros sau banal. Din contră, neaşteptatele sale idei şi obsesia pentru exploatarea subconştientului fac din această producţie cea mai aşteptată lansare.

Hai să trăim împreună! – 3 august

Cum se sp une, în viaţă, rudele nu ţi le alegi, dar prietenii? În prietenie, de multe ori, atrag contrastele. Oricum ar fi însă, poveştile eroilor sunt fascinante şi amuzante, pentru că urmăresc cum se descurcă fiecare cu propriile problem, dar ajutaţi de cei mai buni şi vechi prieteni.

Mai multe fil me în revistă Tabu de iulie-august, disponibilă la orice punct de difuzare a presei.

Foto credit: Roimaimage200, MediaPro Distribution

Articole asemanatoare
Ice Age in topul celor mai bine vandute filme din Romania
American Pie revine!

Loading...

Comenteaza acest articol

Filme pentru o vară fierbinte!

by   1 min
0