Home > Agenda > Filmul THE BIG SHORT va fi lansat pe suport BD si DVD

Filmul THE BIG SHORT va fi lansat pe suport BD si DVD

Filmul THE BIG SHORTBrokerii Apocalipsei va fi lansat pe suport BD si DVD pe 1 iunie si va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate.

Despre film
Produs de Plan B Entertainment, THE BIG SHORT este o drama biografica cu accente comice regizata de Adam McKay.  Scenariul a fost scris de Charles Randolph si Adam McKay, iar distributia este una de exceptie: Christian Bale, Brad Pitt, Steve Carell si Ryan Gosling.
Filmul este bazat pe romanul de non-fictiune scris de Michael Lewis, The Blind Side, Moneyball.

Filmul-THE-BIG-SHORT-va-fi-lansat-pe-suport-BD-si-DVD1Romanul a aparut in anul 2010, vorbeste despre criza financiara mondiala din 2007-2008 care a luat nastere in Statele Unite ale Americii si a devenit rapid un bestseller. Filmul, al carui distribuitor international este Paramount Pictures, a castigat un premiu Oscar si un premiu BAFTA pentru cel mai bun scenariu adaptat. Totodata, a fost nominalizat pentru categorii precum “Cea mai buna regie”, “ Cel mai bun montaj”, “Cel mai bun film”, iar Christian Bale a fost nominalizat pentru “Cel mai bun actor in rol secundar”.  THE BIG SHORT a primit si premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului Producatorilor Americani.

Sinopsis

Cand patru outsideri observa ceea ce marile banci, media si guvernul refuza sa vada, si anume iminenta colapsului economiei globale, au o idee de geniu: sa parieze impotriva bancilor. Investitiile lor extrem de indraznete ii vor duce in culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiti sa se indoiasca de oricine si de orice.

THE BIG SHORTBrokerii Apocalipsei este un film dinamic si interesant pe care nu trebuie sa il ratezi. Acesta va fi disponibil in format Blu-Ray si DVD incepand cu data de 1 iunie, fiind distribuit in Romania de Odeon Cineplex.

Articole asemanatoare
Liviu-Varciu-si-Anda-Calin
Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei
Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi
Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent

Comenteaza acest articol

Filmul THE BIG SHORT va fi lansat pe suport BD si DVD

by realitatea   1 min
0