Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Filmul Last Christmas devine noul clasic de Crăciun

Singurul lucru pe care toate filmele romantice în au în comun_ sărbătoresc cele două lucruri pe care fiecare le doreşte în viaţă romantismul și umor, desigur.

Last ChristmasO nouă poveste de Crăciun – are tot ce-ți dorești de la o comedie romantică: un cadru magic, personaje fermecătoare care te vor face să râzi dar și să plângi, și – cel mai important dintre toate – o poveste de dragoste emoționantă. Dar pelicula, care rulează în cinematografe din 8 noiembrie, este mai mult decât o comedie romantică. E noul clasic de Crăciun în materie de filme romantice.Ce altceva te-ai putea aștepta de la un film scris de câștigătoarea premiului Oscar Emma Thompson, regizat de vizionarul Paul Feig și care îi are în rolurile principale pe Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh și Thompson?

Emma Thompson, un fan al lui George Michael, a scris scenariul inspirată de melodia Last Christmas, a trupei Wham!. Kate (Emilia Clarke) este o tânără de 20 de ani care bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

Last Christmas/O nouă poveste de Crăciun are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică dulce-amăruie care îi dă și titlul. Filmul va lansa în premieră material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

George Michael a murit în ziua de Crăciun, în 2016. Avea 53 de ani. A vândut peste 120 de milioane de albume la nivel mondial, dintre care 80 de milioane singur, iar restul ca membru Wham!.

ARTICOLE SIMILARE

București muzical ⎢Târg de viniluri Paradis Paradis

Ciocîrlan

Eric Carle și “Omida mâncăcioasă”

realitatea

Mihai Bendeac și-a scris memoriile. Când va fi lansată cartea

Andreea Damian

Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki

realitatea

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Andreea Damian

Scrie un comentariu