Home > Agenda > Finlandia Midnight Sun celebreaza Soarele de la Miezul Noptii @ La Cucaracha, Mamaia

Finlandia Midnight Sun celebreaza Soarele de la Miezul Noptii @ La Cucaracha, Mamaia

Seria de evenimente Finlandia Midnight Sun continua cu un mega concert incendiar oferit de Vicky Jackson, una dintre cele mai cunoscute artiste tribute din lume. Party-ul va avea loc vineri, 20 august, ora 23:00, in club Cucaracha din Mamaia.

In Finlanda, timp de 73 de zile consecutiv, soarele refuza sa apuna pe cer si creaza astfel, spre bucuria finlandezilor, cele mai lungi nopti din an. O traditie ce dateaza de mii de ani, Finlandia Midnight Sun a devenit un adevarat icon al tarii cu o mie de lacuri datorita petrecerilor anuale Finlandia Midnight Sun la care participa sute de invitati veniti din toate colturile lumii.

Finlandia Midnight Sun este un concept unic de party-uri si se remarca prin abordarea fresh si inovativa de a combina spiritul pur finlandez cu muzica live de calitate, show-uri vizuale exceptionale si nu in ultimul rand cu mixuri exotice si cosmopolite de cocktail-uri Finlandia Vodka. Editia Finlandia Midnight Sun de anul acesta soseste si la malul marii si promite sa incalzeasca atmosfera de pe litoral cu un super recital marca Vicky Jackson.

Trei mari personalitati intr-una singura, interpretand piese celebre precum “Poker Face”, “Rehab” sau “Let’s get the party started”, Vicky Jackson si-a facut un nume nu numai printre artistii tribute ai lumii, dar si in industria muzicala internationala. Cover-urile ei au umplut cluburile de pe intregul mapamond, iar prezenta sa dinamica si energica a cucerit fani de pretutindeni. Fie ca sunteti deja la mare sau aveti de gand sa fugiti pe litoral, Finlandia Midnight Sun va ofera motivul ideal pentru a scapa de agitatia din oras si de a petrece cea mai lunga noapte din an cu un show electrizant marca Finlandia Vodka.


Comenteaza acest articol

Finlandia Midnight Sun celebreaza Soarele de la Miezul Noptii @ La Cucaracha, Mamaia

by realitatea   1 min
0