Home > What's hot > Presupusul fiu al lui SERGIU NICOLAESCU s-a spanzurat in Spania!

Presupusul fiu al lui SERGIU NICOLAESCU s-a spanzurat in Spania!


Rasturnare spectaculoasa de situatie! O romanca stabilita in Spania a facut o marturisire socanta cu privire la posibilul fiu secret pe care l-a avut Sergiu Nicolaescu.
Cu cateva ore inainte de incinerarea maestrului Sergiu Nicolaescu, in timp ce televiziunile de stiri anuntau ca mai multi presupusi fii ai regizorului ar incerca sa stopeze procedura, o romanca din Spania a transmis pe adresa de pont a redactiei Cancan o informatie absolut halucinanta!
“Chiar credeti ca Sergiu a avut un baiat? Exista posibilitatea ca acea doamna Roxana Ghiata sa-l fi mintit. Intr-adevar, doamna a avut un baiat nascut pe 11/04/1956, dar cu sotul ei care era avocat (cel de al doilea sot). Este adevarat, primul sot era inginer si se numea Nicolaescu. Pe acest “baiat” il cunosc foarte bine, i-am fost sotie. Nu avea nimic in comun cu domnul Sergiu Nicolaescu. In plus, acest “baiat” nu este un pericol pentru averea domnului Nicolaescu pentru ca a decedat in anul 2011”, afirma Ionica M. pentru www.cancan.ro.
“Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, sa spun aşa. M-a ales să fiu tatal copilului ei. Statea pe aici, prin apropiere, într-o vilă mare, frumoasă. Era maritatăa. Roxana. Roxana Ghiata. Culmea, pe soţ il chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins ca era al meu. Dar a plecat in alta tara, la scurt timp” a spus Sergiu Nicolaescu in momentul in care a implinit 80 de ani.
“In anul 1955 Roxana Lya Isabella Ghiata s-a casatorit cu Emil Marinoviciu, in anul 1956 pe 11 aprilie se naste baiatul lor Dan I.M. (baiat care se presupune ca este a lui Sergiu Nicolaescu). Aceasta informatie o puteti verifica cerand o copie dupa certificatul de casatorie. Dan Ioan M., asa cum v-am spus, a murit in anul 2011”, completeaza femeia.
Colegii de facultate a barbatului despre care se intelege ca ar putea fi fiul secret al lui Sergiu Nicolaescu au lasat un mesaj in memoria acestuia, pe internet, anul trecut, in care isi exprimau regretele.
“Fostul meu coleg de banca Dan. I. M. ( nascut pe 11 Aprilie 1956 ), a ales sa ne paraseasca pe data de 5 August 2011. Dumnezeu sa-l odihneasca ! A ales aceasi metoda ca si tatal sau care acum 14 ani pe aceeasi data de 5 august era gasit spanzurat. Desi dorinta lui si a rudelor din partea tatalui a fost incinerarea si aducerea cenusii in Romania, in final datorita faptului ca mama lui era internata in spital cu un picior rupt, a fost inmormantat intr-un cimitir din Madrid , Spania. Dan a terminat Politehnica, Facultatea de inginerie metalurgica, a fost casatorit, apoi a divortat, si nu are copii. Dupa moartea tatalui sau a ales sa se stabileasca in Spania alaturi de mama sa”.
Cat priveste cazul barbatului din Germania care a pretins aseara ca el este adevaratul fiu a lui Sergiu Nicolaescu, si solicita instantei stabilirea paternitatii, surse din cadrul Judecatoriei Sectorului 1 infirma inregistrarea unei astfel de cereri, ceea ce inseamna ca procesul de incinerare al regretatului regizor va fi dus la bun sfarsit

Comenteaza acest articol

Presupusul fiu al lui SERGIU NICOLAESCU s-a spanzurat in Spania!

by   2 min
0