Tabu
Image default
FASHION

Fiul vitreg al Gabrielei FIREA defileaza travestit in femeie! FOTO!

A defilat imbracat in femeie, iar acum este un deigner vestimentar aparte. Fiind un excentric prin definiţie, Răzvan Firea nu s-a ferit niciodată să fie altfel. A fost încurajat dintotdeauna de mama lui, Carmen, unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor ’80 şi prima soţie a răposatului su tata, Răzvan Firea. Primul contact cu moda l-a avut, după cum singur recunoaşte, la vârsta de trei ani, când, după ce nu o mai văzuse pe mama lui de o săptămână, prima lui reacţie a fost una şocantă: “Când a vrut să mă ia în braţe, eu am împins-o şi i-am spus: În halul ăsta mergi tu pe stradă?”.
De atunci, Răzvan Firea a defilat alături de modele consacrate în străinătate, abordând atât stilul masculin, cât şi pe cel feminin, acesta fiind motivul pentru care a fost numit “androginul perfect”. Nici stilul de acum al tânărului Răzvan nu este unul obişnuit, dimpotrivă. El şochează cu fiecare apariţie. “Dacă în România oamenii se mai uită ciudat după mine, la Paris, de exemplu, sunt apreciat. Mă opresc oamenii pe stradă să mă întrebe de unde mi-am cumpărat ţinutele”.
Tânărul designer s-a axat pe produse de nişa, pe care le vinde nu numai pe plan internaţional, ci şi în ţară, unde a îmbrăcat persoane celebre din showbiz-ul autohton. Următorul lui proiect, pe care îl desfăşoară împreună cu fostul manechin Nelly Năstase, este acceptarea ţinutelor lui într-un lanţ de magazine exclusiviste din Viena.
Răzvan Firea nu a dorit să vorbească despre relaţiile cu mama lui vitregă, Gabriela Vrânceanu Firea, însă a recunoscut că asocierea cu aceasta nu i-a adus nici un beneficiu.

Mai mult: Fiul vitreg al Gabrielei Firea, UN DESIGNER EXCENTRIC: “La 3 ani, i-am spus mamei: în HALUL acesta mergi tu pe stradă?” FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

MATHILDE – tinute senzuale de sezon /FOTO!

Vintage red: Tania

realitatea

Valentino, toamnă-iarnă 2009-2010

realitatea

Benicio del Toro, primul barbat Campari

realitatea

Poșete by Mischa Barton

realitatea

A doua rundă de licitație de artă YSL

realitatea

Scrie un comentariu