Home > Slider > Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

liam neeson

Fiul lui Liam Neeson (66 de ani) a renunțat la numele de familie al celebrului tată ca să-l ia pe cel al mamei sale.  Natasha Richardson și-a pierdut viața în martie 2009, într-un tragic accident de schi.

Michael Neeson, în vârstă de 23 de ani, a anunțat luni că-și va schimba numele de familie. Astfel el se va numi Michael Richardson. Prin acest gest, tânărul dorește să-i aducă un omagiu mamei sale, actrița Natasha Richardson. Michael avea doar 13 ani când mama sa a încetat din viață.

Actrița Vanessa Redgrave, bunica lui Michael, a fost cea care a făcut anunțul. „A luat oficial numele mamei lui. Acum este Michael Richardson, nu Michael Neeson”, a spus ea, precizând că acesta nu și-a schimbat numele din cauza faimei tatălui său, ci doar în memoria mamei sale. Michael a vrut să se simtă mai aproape de ea în acest fel. „A fost o actriță remarcabilă, absolut remarcabilă”, a adăugat Vanessa Redgrave.

Micheal, acum Richardson, a fost foarte reținut în declarații privind moartea mamei sale. În anul 2015, acesta a deschis subiectul într-un interviu acordat Sunday Times: „Inconștient, fie că aș ține această dramă în mine, fie că aș împărtăși-o, am ales să mă eliberez de ea trăind mai intens, petrecând și bând alcool”. Astăzi, tânărul spune că vrea să-și întemeieze o familie pe viitor și să înceapă o carieră în actorie.

Fratele său mai mic, Daniel, în vârstă de 21 de ani, a ales să păstreze în continuare numele de familie –  Neeson pentru moment.

Articole asemanatoare
Lily Allen
Cum răspunde Lily Allen lui Liam Neeson pentru comentariile rasiste
Liam Neeson: “Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând să găsesc un bărbat de culoare, ca să-l omor”
Liam Neeson
Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale
Liam Neeson
Liam Neeson și povestea cutremurătoarea a morții soției sale

Comenteaza acest articol

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

by Andreea Damian   1 min
0