Tabu
PEOPLESlider

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Fiul lui Liam Neeson (66 de ani) a renunțat la numele de familie al celebrului tată ca să-l ia pe cel al mamei sale.  Natasha Richardson și-a pierdut viața în martie 2009, într-un tragic accident de schi.

Michael Neeson, în vârstă de 23 de ani, a anunțat luni că-și va schimba numele de familie. Astfel el se va numi Michael Richardson. Prin acest gest, tânărul dorește să-i aducă un omagiu mamei sale, actrița Natasha Richardson. Michael avea doar 13 ani când mama sa a încetat din viață.

Actrița Vanessa Redgrave, bunica lui Michael, a fost cea care a făcut anunțul. „A luat oficial numele mamei lui. Acum este Michael Richardson, nu Michael Neeson”, a spus ea, precizând că acesta nu și-a schimbat numele din cauza faimei tatălui său, ci doar în memoria mamei sale. Michael a vrut să se simtă mai aproape de ea în acest fel. „A fost o actriță remarcabilă, absolut remarcabilă”, a adăugat Vanessa Redgrave.

Micheal, acum Richardson, a fost foarte reținut în declarații privind moartea mamei sale. În anul 2015, acesta a deschis subiectul într-un interviu acordat Sunday Times: „Inconștient, fie că aș ține această dramă în mine, fie că aș împărtăși-o, am ales să mă eliberez de ea trăind mai intens, petrecând și bând alcool”. Astăzi, tânărul spune că vrea să-și întemeieze o familie pe viitor și să înceapă o carieră în actorie.

Fratele său mai mic, Daniel, în vârstă de 21 de ani, a ales să păstreze în continuare numele de familie –  Neeson pentru moment.

ARTICOLE SIMILARE

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Andreea Damian

Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Andreea Damian

Cele mai cunoscute vedete care joacă la cazino

Andreea Damian

Cine îl înlocuiește pe Cabral la „Ce spun românii”

Andreea Damian

Mirela Vaida dispare de pe sticlă. Ce s-a întâmplat cu prezentatoare TV

Andreea Damian

Semnele care-ți dau de gol vârsta reală

Tabu Tabu

Scrie un comentariu