Tabu
Image default
PEOPLE

Fiul cel mare al lui Adrian Mutu a devenit major

Fostul fotbalist actualmente antrenor de fotbal și prima lui soție, Alexandra Dinu, au avut motive de fericire. Și asta pentru că fiul cel mare al lui Adrian Mutu a devenit major, implinind 18 ani. Mario Mutu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani și se poate mândri cu tatăl sau.
„La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!”, a scris antrenorul de fotbal Adrian Mutu, pe rețelele de socializare în mediul online.

Mario Mutu este rezultatul iubirii dintre Adrian Mutu și actrița Alexandra Dinu, cei doi fiind căsătoriți în perioada 2001 și 2003. Apoi sportivul Adrian Mutu din 2005 până în 2013 a fost căsătorit cu femeia de afaceri Consuelo Matos Gómez. Fostul cuplu are împreună două fiice, Adriana care are 14 ani și Maya de 12 ani. În prezent, antrenorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra Bachici, mama celui de-al doilea fiu al lui, Tiago de 3 ani, care iubește și el fotbalul la fel ca tatăl sau.

Sandra și Adrian Mutu s-au mutat în Abu Dhabi în vara anului 2018, însă sportivul a continuat să țină legătură cu fiul sau, pe care l-a văzut ori de câte ori a putut. Acesta a avut în copilărie și ceva probleme de sănătate însă s-au rezolvat cu timpul. Adrian Mutu a pus o selecție de imagini cu fiul sau pe instagram și un mesaj emoționant care i-a surprins pe prietenii săi virtuali. Un tată care își iubește copiii așa procedează.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este noul iubit al lui Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”

Andreea Damian

Radhu, românul care cântă latino, îngrijorat pentru prietenii lui după cutremurul din Mexic

Tabu Tabu

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

Ce mesaje de dragoste și-au scris Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Cum a pledat actorul

Andreea Damian

Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album

Andreea Damian

1 comentariu

Mika 19 September 2020 at 15:33

Surprised by the weight of the piece. Solid. Fun design and the watch works well.

Răspunde

Scrie un comentariu