Home > What's hot > Lovitura de teatru: FIUL nelegitim al lui SERGIU NICOLAESCU a cerut in justitie oprirea incinerarii!

Lovitura de teatru: FIUL nelegitim al lui SERGIU NICOLAESCU a cerut in justitie oprirea incinerarii!

FIUL (presupus) al lui Sergiu Nicolaescu s-a adresat Judecatoriei Sectorului 1 cu olicitarea de a se opri incinerarea regizorului! Sergiu Nicolaescu a murit cu o dorinţă nerealizată: aceea de a-şi cunoaşte fiul, pe care ştia că-l are dintr-o poveste de dragoste din tinereţe. Acum moştenitorul nelegitim a apărut pentru a da totul peste cap şi a cere drepturile care i se cuvin.
La Judecătoria sectorului 1 a fost depus o cerere de către un cetăţean din Germania, care susţine că el este fiul regizorului Segiu Nicolaescu şi pretinde ca incinerarea să fie oprită, cel puţin pentru moment, pentru ca să fie posibilă stabilirea paternităţii. Documentul a fost prezentat, în premieră, la România Tv, dar numele fiului nu a fost făcut public.
“Mama mea nu a încercat să facă publică această informaţie, întrucât suntem o familie onestă. Am depus o cere pentru stabilirea paternităţii”, scrie în document. “Am aflat de la început de la mama mea că sunt fiul cunoscutului regizor”, mai scrie acesta.
Este posibil să fie vorba despre presupusul fiu pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi avut în urma unei poveşti de dragoste, în anii ’55. Într-un interviu acordat ziarului ”Libertatea” în 2010, Sergiu Nicolaescu a mărturisit că este convins că are un copil cu o femeie pe care a întâlnit-o în 1956. Regretatul cineast a povestit că în acel an a avut o aventură cu o femeie căsătorită. La ceva timp după ce idila lor a luat sfârșit, femeia a adus pe lume un copil, căruia regizorul era convins că îi era tată. “Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatăl copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într- o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiaţă. Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă ţară la scurt timp. O vreme am încercat să aflu ce fac, pe unde sunt. N-am reuşit. Apoi au trecut anii şi am considerat că e prea târziu să mai intervin în viaţa cuiva”, a dezvăluit Sergiu Nicolaescu în ziarul ”Libertatea”.

Mai mult: Sergiu Nicolaescu A AVUT UN FIU NELEGITIM? Vezi de ce credea regizorul asta! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Dacă presupusul tată este decedat, în urma exhumării se poate face analiza ADN, aceasta fiind posibilitatea de a stabili filiaţia pe cale medicală, singura de altfel, aplicabilă în acest caz.
În lipsa unei interdicţii oficiale din partea Instanţei, trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.
Pentru că incinerarea regizorului a stârnit multe polemici, în care a fost implicată inclusiv Arhiepiscopia, Dana Nicolaescu, soţia regizorului, a precizat că incinerarea a fost “dorinţa expresă” a soţului său, pe care i-a respectat-o. Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, a confirmat aceasta varianta.


Comenteaza acest articol

Lovitura de teatru: FIUL nelegitim al lui SERGIU NICOLAESCU a cerut in justitie oprirea incinerarii!

by   2 min
0