Home > beauty > Fiul lui Hugh Hefner vorbeste despre parfumuri

Fiul lui Hugh Hefner vorbeste despre parfumuri

Cooper Hefner, cel mai tanar dintre copiii lui Hugh Hefner, recunoaste ca pana de curand nu era preocupat de felul in care arata si nu folosea nici macar parfumuri, dupa cum se dezvaluie intr-un comunicat de presa. Prefera doar deodorantul. Acum foloseste cate un parfum pentru fiecare moment al zilei sau in functie de oras. Cand nu e la petrecerile Playboy, canta la pian, scrie scenarii sau pur si simplu se uita la filme.

„Cand eram mai tanar nu-mi pasa atat de mult cum aratam incat sa port un parfum. Foloseam doar deodorant pana am inceput sa mai cresc putin. O data cu maturizarea incepi sa intelegi cat de important e aspectul fizic.”

In prezent, Cooper a devenit dependent de parfum si desi primul parfum pe care l-a folosit a fost Bleu de la Chanel, Cooper recunoaste ca preferatul sau este Playboy VIP. Nu foarte socant, mai ales ca este implicat atat in realizarea acestui parfum, cat si in afacerea Playboy.

„Folosesc parfum de fiecare data cand ies in oras, dar folosesc anumite parfumuri cand merg la evenimente speciale. Daca merg la biroul nostru Playboy din Beverly Hills folosesc ceva diferit decat atunci cand ies seara in oras.”

Tot la fel de „socant”, Cooper Hefner se si relaxeaza intr-un mod prin care demonstreaza ca este unul dintre succesorii lui Hugh.

„Imi chem prietenii la Conac sau imi petrec timpul cu familia mea. Daca imi iau o zi libera doar ca sa ma relaxez, imi place sa o petrec stand in pat si uitandu-ma la un film,” dezvaluie acesta.

„Imi place foarte mult sa cant la pian si sa compun muzica. Imi place de asemenea sa scriu scurte scenarii si sa fac filme scurte,” adauga Cooper.

Foto: Richard & Hannah Young

Articole asemanatoare
parfum
Cum să alegi un parfum sexy
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?
Hugh Hefner
Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Comenteaza acest articol

Fiul lui Hugh Hefner vorbeste despre parfumuri

by   1 min
0