Home > Fiul lui STALLONE s-a sinucis cu medicamente?

Fiul lui STALLONE s-a sinucis cu medicamente?

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor,  a fost gasit mort vineri in domiciliul sau de la Hollywood, potrivit presei  americane. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa  in filmul “Rocky V”, din anii ’90, era “senin si lucra la mai multe proiecte”, a  declarat avocatul sau George Braunstein, pentru publicatia New York Post,  adaugand ca Sage nu avea un caracter depresiv.El a calificat acest deces ca fiind o “tragedie”, potrivit postului de  televiziune NBC4. “Am primit o veste teribila prin telefon, in urma cu cateva  ore, atunci cand gardianul imobilului a deschis usa si l-a descoperit”, a  declarat acesta pentru NBC4.
Sylvester Stallone, aflat in prezent  intr-un turneu de promovare a ultimului sau film, “The Expendables 2”, a fost  “puternic afectat” de aceasta veste, potrivit site specializat in viata  celebritatilor TMZ.
“Sylvester Stalone este profund afectat din  cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care  il va marca pentru totdeauna”, potrivit unui comunicat al agentului sau,  Michelle Bega. “Compasiunea si gandurile sale se indreapta spre mama lui Sage,  Sasha, prima sotie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tanar formidabil si  foarte talentat”.
Un purtator de cuvant al biroului de medicina legala din Los Angeles,  California, a declarat pentru AFP: “Suntem chiar la inceputul anchetei”, fara a  adauga alte detalii.
Dupa informatiile primite de la surse anonime, TMZ  a sustinut ca fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de  medicamente si ca anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost  accidentala sau nu.


Loading...

Comenteaza acest articol

Fiul lui STALLONE s-a sinucis cu medicamente?

by   1 min
0