Tabu
Image default
PEOPLE

Fiul Luminiței Anghel îi calcă pe urme mamei

Ani de zile David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș a fost în centrul mai multor scandaluri. Acum însă, la 24 de ani, tânărul s-a cumințit și și-a găsit o prietenă cântăreață care îl ajuta și îl îndrumă să facă lucruri bune. Iar cei doi au început să lucreze la un proiect care îi ține în priză.
Cântăreață Sarah JSun de 32 de ani are succes în strainatate și se pare că are un suflet mare. Pentru că ea s-a împrietenit cu David Pușcaș și a încercat să îl aducă pe un făgaș normal. “Avem un proiect foarte frumos, lucrăm de două luni la un proiect, este vorba de poveste de viață, însă mai multe detalii vă vom oferi atunci când va fi cazul dupa ce vom termina de filmat videoclipul acestei piese peste cateva zile. Sperăm ca publicul să o placă și o să o iubească la fel de mult cum o iubim noi. David s-a apucat de cântat și va fi o surpriză pentru mulți ce am facut impreuna”, ne-a spus Sarah. Si tot ea a mai povestit ca “Am norocul sa descopar nestemate neșlefuite și le scot la lumină.

sarah jsun si david puscasDin păcate, din presă se auzeau numai lucruri rele despre David Puscas, era privit ca un rebel și când l-am cunoscut în realitate mi-am dat seama că este un om de nota 100. Este acolo când ai nevoie de el și nu te lasă la greu. Am zis că hai să facem niște proiecte, să muncim și sunt sigură că oamenii o să te vadă așa cum ești în realitate. De la mine a plecat ideea viitoarei piese, la care am început să lucrăm împreună cot la cot la versuri, ca piesa să devină reală. Este povestea lui David și toată lumea se regăsește în ea. Am filmat prima parte a videoclipului și urmează să-l terminăm. Mai avem nevoie de câteva cadre. Este o piesă dragă mie, mă concentrez pe acest proiect și sper să iasă ceva foarte cool”, a mai spus Sarah.

ARTICOLE SIMILARE

Cum o ironizează Dani Oțil pe Antonia pe rețelele de socializare

Tabu Tabu

10 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel. Ne e greu să decidem cui îi stă mai bine

Andreea Damian

De ce arată Alexandra Velniciuc atât de bine

Tabu Tabu

Ce schimbată e și cât a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton

Andreea Damian

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Andreea Damian

Scrie un comentariu