Tabu
Image default
lifestyle

Fiul Marinei Almăşan, bătut măr în Turcia! A intrerupt o partida de sex

Marina Almăşan i-a trimis pe Victoraşi în staţiunea turcă Kemer, alaturi de Dragoş, cel mai bun prieten al acestuia. Cum Marina bănuia că nu se va descurca singură cu doi adolescenţi rebeli, aceasta i-a cumpărat bilet şi mătuşii Ana. Pe scurt, se anunţa o vacanţă de vis, într- un colţ de rai, plimbări cu skijetul, parasailing, ski nautic, sporturi de uscat, băi turceşti, masaj oriental, plus un meniu all-inclusive într-un club exclusivist.

Totul a mers ca pe roate, fără mari nemulţumiri sau incidente mărunte, inerente, de altfel, în orice concediu. Până în penultima zi, când cei doi băieţi au fost implicaţi într-un scandal de pomină.

Cum se plimbau ei aşa, pe înserat, pe aleile clubului, Victoraş şi Dragoş au auzit la un moment dat ţipetele unei femei, care răzbăteau dintr-un bungalow.
Cei doi prieteni s-au apropiat de fereastră, căznindu-se să desluşească, prin geam, ce se întâmplă.
Ei nu şi-au dat seama că, de fapt, turista tipa de plăcere, fiind în pat cu iubitul ei turc.

Crezând că au fost filmaţi de musafirii nepoftiţi cu telefonul mobil, turcul şi-a tras iute o pereche de nădragi pe el şi i-a alergat pe Victoraş şi pe Dragoş prin toată staţiunea.

almasan 1

La un moment dat, fiul Marinei, mai pacifist de fel, s-a oprit şi a încercat să-i explice acestuia cum au stat, de fapt, lucrurile. Deloc amator de conversaţie, bărbatul i-a aplicat puştiului câţiva pumni în burtă, dar şi în faţă, apoi a alertat jandarmii din zonă.

“A doua zi, în zori, am alertat conducerea hotelului, însă aceasta a ridicat din umeri, dând de înţeles că în Turcia fiecare îşi cam face legea lui şi că să zicem mersi că nu s-au trezit copiii cu un cuţit în burtă”, a povestit Marina Almăşan pentru Libertatea.ro.

ARTICOLE SIMILARE

De prin redacție: Ce își dorește redacția Tabu de Crăciun

realitatea

Justin Timberlake și Jessica Biel, la cuțite?

realitatea

COSTI IOSEF i-a cerut lui Teo sa vanda tot si sa treaca banii pe numele lui?

Tatăl lui Huidu, atacat pe stradă! Mama vitregă a rămas fără o ureche

Castigatorii Brit Awards 2012 – VEZI LISTA COMPLETA

realitatea

Cainele politist MARCO a gasit copilul pierdut din GORJ!

Scrie un comentariu